← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

CROWCON CARBON DIOXIDE DETECTORS OPHOLD ARBEJDSTAGERE SIKKER I ITALIAN VINERI

Cellarsafe og Xgard fikserede CO2 gasdetektorer

Cellarsafe og Xgard-faste CO2-detektorer overvåger gasniveauet i kældre

Selvapiana-vingården i Italiens Toscana-region bruger Crowcon's CellarSafe og Xgard-faste CO2-gasdetektorer til at beskytte arbejderne i vingårdens kældre. Enhederne blev installeret af Parsec Srl, et firma, der arbejder tæt sammen med Crowcon i den italienske vinindustri.

CO2 er et biprodukt af fermenteringsprocessen, og fordi det er tungere end luft, kan det spildes ud af gæringsbeholdere og synke til vingårdsgulvet, hvor det danner dødelige, usynlige lommer. Arbejdere, der renser drueskind ud af gærningstanke, er også i fare, da alle resterende CO2 kan nedbryde ilt i tankene til farligt lave niveauer. Faktisk er CO2 en fare i hele processen for vinfremstilling (og brygning) - lige igennem til emballage og distribution. Langsigtet eksponering for så lidt 0.5% volumen CO2 repræsenterer en giftig sundhedsfare, mens koncentrationer større end 10% volumen kan føre til døden. Den effektive overvågning er derfor absolut nødvendig.

På Selvapiana installeres to CellarSafe CO2 detektorer og en Xgard CO2 detektor i vingårdens kældre. CellarSafe-enhederne giver to niveauer af beskyttelse: For det første, hvis CO2-koncentrationer overstiger en bestemt tærskel, udløses ventilatorventilatorerne automatisk; For det andet udløses en 82dB alarm for at advare arbejdere om at forlade kælderen straks. Xgard-detektoren er forbundet til en Parsec SAEn5000-styringsenhed, som konstant viser omgivende CO2-niveauer på en computerskærm i kontrolrummet.

Som en kommentar til installationen sagde Parsecs Leo Forte: "Ejerne af Selvapiana tager sikkerheden for deres arbejdere ekstremt alvorligt og ønskede de bedste og mest pålidelige CO2 overvågningssystemer til rådighed. Vi tøvede ikke med at anbefale Crowcon detektorer til denne installation - vi er specialister i kælder design, og vi ved af erfaring, hvad der virker og virker ikke. Siden installationen har vi og vingårdsejerne været meget tilfredse med udførelsen af ​​Crowcon detektorerne. "

Selvapiana er en typisk toscansk vinbrug bestående af ejerens villa, kældre og andre bygninger - nu ikke længere brugt - såsom oliemøllen, granariet og snedkerens værksted. I middelalderen var der to tårne ​​i centrum af gården, som måske har været vagttårne ​​eller en del af et lille slot. I dag er de indarbejdet i de bygninger, der er tilføjet i senere perioder (især under renæssancen).

For mere information om Crowcons sikkerhedsprodukter til vingårde og bryggerier kontakt

Crowcon Detection Instruments Ltd, Abingdon, Oxon.
Tel: + 44 (0) 1235 557700 Fax: + 44 (0) 1235 557718

E-mail: [Email protected]
Web: www.crowcon.com

Crowcon Detection Instruments Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.