← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Crowcon CARBONDIOXID DETEKTORER holde arbejdere SAFE På italiensk WINERY

CellarSafe og Xgard faste CO2 gasdetektorer

CellarSafe og Xgard faste CO2 detektorer overvåger gas niveauer i kældre

The Selvapiana winery in Italy’s Tuscany region is using Crowcon’s CellarSafe and Xgard fixed CO2 gas detectors to protect workers in the winery’s cellars. The units were installed by Parsec S.r.l., a company which works closely with Crowcon in the Italian wine industry.

CO2 er et biprodukt af gæringsprocessen og fordi det er tungere end luft, kan det løber ud af gæringstanke og synker til winery sal, hvor det danner dødbringende, usynlige lommer. Arbejdstagere rengøring drueskind ud af gæringstanke er også i fare, da en eventuel resterende CO2 kan nedbryder ilt i tankene til faretruende lavt niveau. Faktisk CO2 er en fare i hele vinfremstilling (og brygning) proces - helt frem til pakning og distribution. Lang tids udsættelse for så lidt 0.5% volumen CO2 udgør en giftig sundhedsrisiko, mens koncentrationer større end 10% volumen kan føre til døden. En effektiv overvågning er derfor absolut nødvendigt.

Hos Selvapiana to CellarSafe CO2 detektorer og et Xgard CO2 detektor er installeret i winery kældre. De CellarSafe enheder giver to niveauer af beskyttelse: dels hvis CO2 koncentrationerne overskrider en vis grænse, emhætte automatisk udløses; for det andet er en 82dB alarm udløst at advare arbejderne til at forlade kælderen med det samme. Den Xgard detektor er knyttet til en Parsec SAEn5000 styreenhed, der konstant viser omgivende CO2 niveauer på en computerskærm i kontrolrummet.

I en kommentar til installation, Parsec Leo Forte sagde, "Ejerne af Selvapiana tage sikkerheden for deres ansatte ekstremt alvorligt og ønskede de bedste og mest pålidelige CO2 overvågningssystemer til rådighed. Vi har ikke tøve med at anbefale Crowcon detektorer til denne installation - vi er specialister i kælder design, og vi ved af erfaring, hvad der gør og ikke virker. Siden installationen vi og winery ejere har været meget tilfredse med udførelsen af ​​Crowcon detektorer. "

Selvapiana er en typisk toscansk vinbrug bestående af ejerens villa, kældre og andre bygninger - nu ikke længere brugt - såsom oliemøllen, granariet og snedkerens værksted. I middelalderen var der to tårne ​​i centrum af gården, som måske har været vagttårne ​​eller en del af et lille slot. I dag er de indarbejdet i de bygninger, der er tilføjet i senere perioder (især under renæssancen).

For mere information om Crowcon sikkerhedsbestemmelser produkter til vingårde og bryggerier kontakt;

Crowcon Detection Instruments Ltd, Abingdon, Oxon.
Tel: + 44 (0) 1235 557700 Fax: + 44 (0) 1235 557718

E-mail: [Email protected]
Web: www.crowcon.com

Crowcon Detection Instruments Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.