← Tilbage til ventiler og aktuatorer kategori

Omkostningseffektiv løsning til opdatering af reguleringsventiler hjælper Marstons bryggeri

marstons-craft øl

For Marstons bryggeri i Burton upon Trent, Staffordshire, der erstatter kontrolventiler på hovedkølersystemet ville forbedre pålideligheden. Processtyringskomponenterne var imidlertid oprindeligt dyrt - det vil sige indtil et opkald til Burkert viste en langt mere omkostningseffektiv løsning.

Udskiftning af aldringsudstyr eller udvidelse af en produktionslinje er ideelle muligheder for at udnytte nye teknologier og hvordan de kan forbedre produktiviteten og reducere projektomkostningerne.

Marstons har udvidet sine produktionsfaciliteter for at imødekomme ølproduktionen af ​​håndbønner og en del af denne proces, der kræver, at der installeres nye køletanker. Desuden var rør- og styreventilerne på de eksisterende lagertanke nået til slutningen af ​​deres levetid og skulle udskiftes.

Procesvurdering

Den oprindelige forespørgsel fra produktionsingeniørerne ved Marstons var at kilde nogle store, elektrisk aktiverede kontrolventiler, 84 af dem faktisk. Ventilerne er designet til at styre en vand / glykol blanding, der afkøler opbevaringsbeholderne.

Som en del af en hygiejnisk proces skulle de være rustfrit stål, og de gevindforbindende rørledninger var 2 inches (50 mm) i diameter. Størrelsen og udformningen af ​​disse ventiler betød, at de ville overføre en præmiepris, uanset hvilken fabrikant de leverede.

Burkert var ivrig efter at tilbyde en mere omkostningseffektiv løsning og foreslog at en af ​​sine ingeniører besøger bryggeriet for at forstå processens mål, kravene til kontrolventiler og strukturen i det eksisterende processtyringssystem. Under besøg på stedet viste det sig, at der var en modvilje mod at installere pneumatiske kontroller på grund af opfattede høje omkostninger, efter et nyligt citat fra en anden processtyringsproducent.

Burkert-ingeniører forklarede, at alle målene med den nye proces rent faktisk kunne opnås ved anvendelse af pneumatiske ventiløer og kontrolventiler med en betydelig besparelse i forhold til de elektrisk aktiverede ventiler. Burkert-løsningen omfattede sin seneste ventilø, type 8652, der skulle indbygges i et europæisk Hygienisk Engineering and Design Group (EHEDG) panel, der gør det muligt at placere sig tæt på processen.

Parret med type 2000-ventiler, også i rustfrit stål med gevindforbindelser, hver udstyret med en CLASSIC-aktuator, kan hele pakken med reducerede omkostninger tilbydes med en 2-års garanti, direkte fra Burkert.

typen 8652

Type 8652 tilbyder fremragende funktionalitet, tilslutning og diagnostik.

Opbygning til fremtiden

Type 8652 AirLINE er optimeret til installation i bunden af ​​et kontrolpanel, som i dette tilfælde blev specialbygget af Burkert på Systemhaus i Tyskland. Den kompakte natur på denne ventilø ville normalt reducere størrelsen på det krævede panel, men i dette tilfælde ønskede bryggeriet at medtage ekstra plads til fremtidig udvidelse såvel som egne indgangs- / udgangssystemer. For at imødekomme de fremtidige planer for webstedet befolket Burkert alle reguleringsmodulerne for ventiløjen, så de ubrugte enheder nemt kunne forbindes, da applikationen blev udvidet.

På grund af valget af stillinger for lufttilførselsporten på ventiløen kan luftbehandlingsenheden, der består af et filter og en regulator, også inkluderes i panelet uden yderligere tilslutningspunkter. Traditionelt ville dette have været uden for panelet, men dette design beskyttede det fra eventuelle nedvaskningsprocesser.

Greg Wainhouse, UK Field Segment Manager for vand, forklarer: "Et af de mest oplagte nye funktioner på Type 8652-ventiløen er den integrerede LCD-skærm, der viser baggrundsventil, koblingsstatus for procesventilen, en omskiftning cykeltæller samt en diagnostisk rapport. Dette forenkler idriftsættelse og driftsmæssig vedligeholdelse, herunder fejldiagnose ved at give øjeblikkelig statusinformation til fjernkomponenter og -forbindelser.

"En anden funktion, der virkelig skiller sig ud, er" hot-swap "-anlægget, der gør det muligt at udskifte kontrolafsnit i ventiløen under normal drift. Det betyder, at produktionen kan fortsætte uafbrudt, selvom der opstår et vedligeholdelsesproblem "

skræddersyet EHEDG panel

Det skræddersyede EHEDG-panel blev designet og bygget af Burkert.

Forenklet installation

Multiple Type 8652 enheder kunne have været daisy-chained sammen ved hjælp af en gateway til at forbinde direkte til Rockwell PLC. Men i dette tilfælde var det en personlig præference at installere tre hårdforbundne forbindelser til ventiløerne; selv med denne mulighed var der stadig en betydelig besparelse i mængden af ​​ledninger, der skulle installeres til dette projekt, sammenlignet med det oprindelige koncept ved hjælp af elektriske magnetventiler.

Interfacing med PLC var en meget enkel proces, EDS filen er tilgængelig fra Burkkers hjemmeside og idriftsættelsesprogrammet leveres gratis.

Projektleder Khalid Aziz hos Marstons konkluderede: "Den tekniske bistand, vi har modtaget fra Burkert, har haft en meget betydelig indvirkning på dette projekt. Den øgede funktionalitet betyder, at vi kan reducere mængden af ​​afkøling og have større kontrol over hele processen. Vi har også lavet nogle meget betydelige besparelser med hensyn til installationstid og samlede driftsomkostninger. "

Når dette projekt blev installeret, bestilt og fuldt operationelt, fortsatte Marstons med en yderligere del af ekspansionsplanen, der krævede en anden ventilø og 20 mere Type 2000 ventiler, som alle blev bestilt fra Burkert. Disse blev installeret som en del af projektet for at give nye køletanker og tilbød den samme enkelhed ved installation og tilslutning.

type 2000 ventil

Type 2000-ventilen giver pålidelig og omkostningseffektiv styring

For dem der ønsker at opdatere eksisterende systemer eller indføre ny styringsteknik, kan Bürkert-løsningen reducere installation og idrifttagningstider og minimere driftsomkostninger og nedetid.

Kirsty Anderson
Bürkert Fluid Control Systems
Adresse: Fluid Control Centre, 1 Bridge End, Cirencester, Gloucestershire, GL7 1QY, Storbritannien

Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721
Web: www.burkert.co.uk
E-mail: [Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fremstilling af procesudstyr. En af de få producenter til at levere løsninger til den komplette kontrolsløjfe.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.