← Tilbage til Pumper kategori

Chopper pumper tager ingen fanger i HMP PETERBOROUGH

Kraftige dykpumper

Effektiv og pålidelig pumpning af faste stoffer i våde brønde 24 / 7, selv når 'slyngelstater' varer nuværende ekstraordinære udfordringer for tunge dykpumper, er normalt tages for givet, uanset stedet eller omstændighederne. Huntingdon baserede faste stoffer pumpning og blanding specialister P & M pumper er glade for at have tilvejebragt en effektiv løsning, der har hjulpet ingeniørerne hos Peterborough Prison at fjerne de problemer, der skyldes blokerede pumper.

Åbnet i 2005, har HMP i Peterborough sondringen om at være det første blandede fængsel i Storbritannien med både mandlige og kvindelige vinger. P & Ms Vaughan Chopper pumper blev overvejet til den oprindelige indkøbsspecifikation under 2004, men beslutningen blev taget (hovedsagelig på pris) for at installere en anden type dykpumpe.

Fængselsbefolkningen i Peterborough er steget støt over flere år til omkring 900 + 'kunder', og i december blev 2011 P & M Pumps kontaktet af ingeniørfirmaet, der blev indgået for at opretholde pumper, kloakker og rørsystemer på stedet, da der opstod hyppige problemer som et resultat af blokeringer. Faktisk blev de eksisterende pumper løftet hver uge til rengøring og vedligeholdelse, hvor sugetankskibe nogle gange blev indkaldt for at opretholde fjernelsen af ​​spildevand. Dette medførte selvfølgelig betydelige ekstraomkostninger og forstyrrelser, da pumperne kunne være ude af brug i adskillige dage ad gangen.

P & M Pumps blev inviteret til at demonstrere effektiviteten af ​​deres Vaughan Chopper pumpe ved at bringe deres trailer monteret pumpe sat på stedet. Under retssagen bragte ingeniører elementer, der regelmæssigt forårsager, at de eksisterende pumper blokerer, herunder handsker, håndklæder og endda fleecejakker. Demonstrationen var en succes, da de fornærmende genstande blev håndteret af chopperpumpen med straffrihed.

Som et resultat to VAUGHAN SE4L 7.5kw dykkede chopper pumper blev købt, og disse blev tilpasset til at passe lige ned på det eksisterende styreskinne montere systemet i den kvindelige fløj våd godt at sikre en nem eftermontering med minimal afbrydelse. To flere lignende pumper er nu på grund af til montering i den mandlige fløj våd godt.

Andre succeser Vaughan Chopper pumper opererer i lignende vanskelige betingelser omfatter maksimal sikkerhed HMP Whitemoor i Cambridgeshire strækker sig op til HMP Bowhouse, Kilmarnock i Ayrshire med anlæg også på Wellingboro, Whatton, Stocken, Lexhill og Feltham unge lovovertrædere 'institution.

Inden for disse mange britiske fængselssteder har P & M Pumps vist Vaughan Chopper Pump til at være en effektiv og pålidelig pumpemulighed til de mest udfordrende applikationer til faststofhåndtering, der kræver vital 24 / 7 operation.

Yderligere oplysninger om Vaughan Chopper Pumper er tilgængelig fra;
Matt Harvey, P & M Pumper, Sawtry, Huntingdon, UK
Tlf: 01487 830123 Fax: 01487 832888
[Email protected] www.pandmpumps.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.