← Tilbage til Pumper kategori

Chopper pumper HJÆLP FORD MOTOR AT FORBEDRE BORTSKAFFELSE

V3M 'pumpe back' pumpesystem

Ford motorfabrik i Dagenham er ikke den type websted, du normalt forbinder med en ansøgning om VAUGHAN chopper pumpe som disse magtfulde, tunge pumper er mere sandsynligt at finde i drift på rensningsanlæg rundt om i Storbritannien. Men motor fremstilling, ligesom enhver større proces involverer sine egne unikke faste stoffer pumpning udfordringer. For eksempel, hvordan man håndterer den vanskelige kombination af spåner, skæreolier og kølemidler bliver indsamlet fra store CNC-maskiner, der opererer på motor og fremstilling transmission.

Baggrunden for ansøgningen begyndte i slutningen af ​​1990 er, når Vaughan Co leverede en indledende retssag pumpe til en Michigan baseret OEM filtersystemer producenten. Pumpen var at blive testet for at se, hvordan det ville udføre imod den konventionelle metode til håndtering af affald og kølevæske indsamles fra CNC-maskiner. Designet og operationelle karakteristika i Vaughan pumpe forefindes et effektivt, alt-i-én kombination af makulator og pumpe, som kunne håndtere alle ingredienserne i maskinens affald, kærligt kendt som 'pumpe backs' i branchen.

Efter 4 års validering og løbende samarbejde mellem Vaughan, filtersystemingeniørerne og Ford Motor Company's transmissions- og kølevæskespecialister, lykkedes det Vaughan at blive valgt som den foretrukne type pumpe til affaldshåndtering.
Hurtigt frem til 2005 og Vaughan's Huntingdon-baserede britiske distributør P & M Pumps blev involveret i levering af 74 skræddersyede design V3M 'pump back' pumpesystemer til lignende affaldshåndteringsapplikationer på Fords britiske motorfabrikker i Dagenham og Port Talbot.

Disse pumper blev leveret fra Detroit, og derefter blev det pakkede system fremstillet og bygget i Storbritannien af ​​P & M Pumps. De blev så sendt til den tyske CNC-producent for eventuel levering og installation på Ford UK-websteder. I dag er ca. 175 Vaughan pumper, ifølge Ford Motor Company's ingeniører, "udført fejlfrit" på affaldshåndteringspumpens applikationer i forbindelse med deres enorme maskinværktøjsproces.

Gennem deres erfaringer på mange britiske spildevandsbehandlings- og produktionsanlæg har P & M Pumps været i stand til at påvise, at Vaughan Chopper Pumps er en yderst effektiv løsning på de mest udfordrende massepumper.

Yderligere oplysninger om Vaughan Chopper Pumper er tilgængelig fra;

Matt Harvey,
P & M Pumper, Sawtry, Huntingdon, UK.
Tlf: 01487 830123. Fax: 01487 832888.
[Email protected] www.pandmpumps.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.