← Tilbage til Pumper kategori

Chivas Brothers Vælger VERDER

Whisky destilleri Chivas Brothers Ltd, en del af Pernod Ricard-gruppen, har valgt Verder s Dura 10 pumper til sin spildevandsanlæg på sit Glenallachie Distillery i Skotland. Craig Bolling, VERDER s Regional Sales Engineer for Scotland forklarer:

"VERDER innovative Dura pumpe tilbyder Chivas Brothers en state of the art peristaltisk pumpe med fremragende driftsikkerhed og en udvidet slange levetid. Dette giver virksomheden mulighed for at placere Dura 10 i hjertet af sine processer. Med sin fremragende kendskab til branchen, kan VERDER tilbyde kunderne i denne sektor den bedste løsning for lav vedligeholdelse og mindre nedetid. Ideel til en Lime dosering ansøgning - en applikation andre konventionelle doseringspumper er i stand til at håndtere -. Dura pumpe serien har en dokumenteret track record, der tillod Chivas Brothers at placere ordren med tillid "

Ewan Fraser, Engineering Manager til Chivas Brothers forklarer, hvorfor selskabet har valgt VERDER: "Vi har valgt VERDER s Dura pumpe, fordi det tilbød os en løsning med lav vedligeholdelse. Vi ønsker at installere pålideligt udstyr og at gøre det, vi ønsker at arbejde med de bedste leverandører, der forstår, hvad vi gør og give os den bedste løsning til vores behov. "

www.verder.co.uk

VERDER (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.