← Tilbage til Pumper kategori

Chivas Brothers vælger VERDER

Whiskydistiller Chivas Brothers Ltd, der er en del af Pernod Ricard-koncernen, har valgt Verder's Dura 10-pumper til sit spildevandsrensningsanlæg ved Glenallachie Distillery i Skotland. Craig Bolling, VERDER's regionale salgsingeniør for Skotland forklarer:

"VERDERs innovative Dura-pumpe tilbyder Chivas Brothers en state of the art peristaltisk pumpe med fremragende pålidelighed og forlænget slangetid. Dette gør det muligt for virksomheden at placere Dura 10 i centrum for sine processer. Med sin fremragende kendskab til branchen kan VERDER tilbyde kunder i denne sektor den bedste løsning til lav vedligeholdelse og mindre nedetid. Ideel til en Lime dosering applikation - en applikation andre konventionelle doseringspumper kan ikke håndtere - Dura pumpe serien har en dokumenteret track record, der gjorde det muligt for Chivas Brothers at placere ordren med tillid. "

Ewan Fraser, ingeniørchef for Chivas Brothers forklarer, hvorfor selskabet valgte VERDER: "Vi valgte VERDERs Dura-pumpe, fordi det gav os en lav vedligeholdelsesløsning. Vi vil installere pålideligt udstyr og for at gøre dette ønsker vi at samarbejde med de bedste leverandører, der forstår, hvad vi gør, og giver os den bedste løsning til vores behov. "

www.verder.co.uk

VERDER (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.