← Tilbage til Pumper kategori

Kemisk fabrik har store gevinster i slangetid efter skifte til Bredel Pumps

bredel pumper slibebestandige slanger

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) rapporterer, at et førende europæisk selskab, der pumper PCC (udfældet calciumcarbonat), har draget fordel af en meget forlænget produktionsopetid takket være overgangen til Bredel pumper og slibebestandige slanger.

PCC har den samme kemiske formel som andre typer calciumcarbonat, såsom kalksten, marmor og kridt: CaCO3. Stoffet fremstilles i form af nanopartikler og anvendes til produkter som PVC, maling og cigaretpapir. Affaldet fra PCC-produktionen kan genbruges, hvilket er hvor optimerede pumpeteknologier kan gøre en reel driftsforskel.

Gentag fejl

Virksomheden begyndte at opleve problemer med sine PCC genvindingsoperationer inden for måneder efter installationen af ​​deres tidligere overførselspumper. Reparationer til en pris af € 1500 var nødvendige sammen med lange perioder med nedetid.

Med stigende frustrationsniveauer vendte firmaet sig til WMFTG, og dets berømte Bredel slangepumper og de vel dokumenterede fordele, de bringer i slibefunktioner. Ekspertgruppen hos Bredel-ingeniører arbejdede derfor tæt sammen med PPC-producenten for at sikre, at pumperne (og slangerne) blev optimeret med hensyn til både pålidelighed og output.

Bredel pumpe giver løsning

Den første Bredel 65 (65mm slangediameter) blev installeret på virksomhedens fabrik med et højt niveau af understøtning for at sikre korrekt rørløb, sugning og udledningstryk. Sugning er 9m lang og 3m høj, mens udledning finder sted i samme højde over en længde på 30m, med et tryk mellem 2 og 7 bar.

PCC-affaldet indeholder sand og vand, der producerer en opslæmning mellem 100 og 1000 cPs viskositet (10-70% tørt indhold pumpes til en ovn). Alle Bredel 65-pumper, der nu er installeret på dette websted, har 3kW-motorer og kører ved 17-omdrejninger pr. Minut over en 24 / 7-arbejdscyklus. Flowhastigheder spænder fra 6 til 10 m3 / h.

Med hensyn til slangetid varede den første Bredel 65mm diameter standard naturgummieslange for 3,360,000 okklusioner eller omkring 83 dage (2000 timer). Bredel ingeniører var til stede, da slangerne blev ændret for at sikre kundernes tillid og pumens pålidelighed.

Der blev efterfølgende søgt yderligere slangelevetilpasninger ved at kontrollere pumpens hastighed, varme, tilbagetryk og produktfortynding. Som følge heraf steg slangelivet til 4,468,800-okklusioner, hvilket svarer til 110-dage eller 2660-timer, en forbedring af 32%. På dette tidspunkt blev virksomheden opfordret til at deltage i de nye Bredel NR Endurance slangetest. Under samme betingelser varede NR Endurance slangen 7,056,000 okklusioner, ca. 175 dage eller 4200 timer, en yderligere 57% gevinst.

Slanger som Bredels NR Endurance materiale er fremstillet af højkvalitets sammensatte gummi, forstærket med individuelle lag flettet nylon. De indre og ydre lag af slangen er ekstruderet og vigtigere, efter konstruktion er hver slange bearbejdet over hele længden for at sikre, at kritiske tolerancer opretholdes.

Slangeelementet er afgørende for at sikre Bredel peristaltiske slangepumpeydelse, holdbarhed og effektivitet. Omhyggeligt slangematerialevalg kombineret med korrekt pumpeinstallation betyder, at pumpebrugere drager fordel af meget mindre nedetid, mindre rengøring og reduceret reservedelsopgørelse.

Enorme belønninger

Denne europæiske fabrikants beslutning om at erstatte de tidligere pumper har vist sig at være meget givende. I første omgang er nedetid blevet reduceret fra 24 timer til bare 2 timer, hvilket giver et investeringsafkast inden for en 12-måneders periode. I de fem år, som Bredel slangepumper er installeret, har selskabet spart omkring € 100,000 TCO (samlede ejeromkostninger) i denne robuste og slibende pumpeapplikation.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.