← Tilbage til Pumper kategori

Patronforseglingsarrangement forbedrer vakuumpumpens ydeevne

Flytning fra en vedligeholdelsesordning med udskiftning af pakningspakker på vakuumpumper hver 9. uge til en hvor pumperne har kørt for 18 måneder uden vedligeholdelse er en bemærkelsesværdig præstation. For Solvent Resource Management Limited (SRM), et af de største virksomheder i Europa håndtering af bortskaffelse af organiske affaldsmaterialer, denne omstilling er opnået ved sin Knottingley solvent genvindingsanlæg takket være væskekonstruktion evner af AxFlow.

SRM har i mange år brugt Nash SC serien ringtype vakuumpumper på et forarbejdningssystem, der bruger skrabet filminddampere til opløsningsmiddelgenvinding. På genopretningssektoren har fabrikken kapacitet til at producere over 2 millioner liter pr. Måned. Ved brug af vakuumpumper I genopretningssektoren gør det muligt for de skrabede filminddamper at koge væsken ved lavere temperaturer. Pumperne bruges også til at trække den rå væske fra tønder ind i behandlingssystemtankene. Imidlertid krævede udskiftning af pakning med pakker, der fulgte med pumperne, udskiftning næsten hver 9. uge, hvilket resulterede i dyrt nedlukning af anlægget. At få pumperne ud til vedligeholdelsesformål var ikke et let arbejde at gøre på grund af deres placering og installation.

Efter at have accepteret, at mekaniske tætninger ville være at foretrække for pakket kirtler, var en ændring i denne tætningsarrangement umulig på grund af den måde, hvorpå pumperne oprindeligt blev installeret. Uundgåeligt kunne situationen ikke fortsætte, og installationen blev efterhånden fjernet og erstattet med en ændret konfiguration i slutningen af ​​2007 anbefalet af Tom Cooper på AxFlow's Huddersfield-base. Den nye konfiguration gjorde det muligt for kunden at passe mekaniske tætninger.

AxFlows anbefaling var at levere sine GLK-væske-ringpatronmekaniske tætninger med carbon / siliciumflader og Kalrez O-ringe for at modstå den aggressive karakter af de opløsningsmidler, der pumpes. Denne tætningsarrangement blev anbefalet, fordi patronenheden er monteret på en muffe og forudindstillet til arbejdslængden af ​​den mekaniske tætning, hvorved installation og efterfølgende vedligeholdelse er enkle. AxFlow sørgede også for, at tætningerne var forsynet med et rent vandspolingsarrangement ved brug af servicevand afledt fra hovedstrømmen til pumperne. Fra ordreindtag for at afslutte installationen af ​​sælerne i pumperne på Huddersfield-fabrikken og vende tilbage til pligten, blev kontrakten afsluttet på bare syv uger.

"Vi har leveret mekaniske tætninger og sørger for vedligeholdelse af mekaniske tætninger i en årrække," siger Tom Cooper. "Som et resultat af vores lange samarbejde med SRM, både i leveringen af ​​mekaniske pakninger og pumpevedligeholdelse, havde vi en god forståelse af deres processer og krav. Dette gjorde det muligt for os at levere en løsning, der opfyldte deres behov med hensyn til pumpens drift og en, der ville reducere nedetid på fabrikken. "

Med hensyn til tilbagebetaling har besparelserne ved vedligeholdelse og nedetid gjort det muligt for SRM at genvinde deres investering i patronforseglingen inden for et tidsrum på kun seks måneder. Efter at have tilbagekøbt disse omkostninger har virksomheden nu fordel af ikke at skulle lukke anlægget nede nogle få uger og tilbringe værdifulde mandimer på at tage pumperne ud, genmontere pakningspakken og geninstallere pumperne og tilhørende rørledninger.

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.