← Tilbage til Pumper kategori

Patrontætning arrangement forbedrer vakuumpumpe ydeevne

Flytning fra en vedligeholdelses ordning, som indebærer udskiftning af kirtel pakninger på vakuumpumper hver niende uger til en, hvor pumperne har kørt i 18 måneder uden nogen form for vedligeholdelse er en bemærkelsesværdig præstation. For Solvent Resource Management Limited (SRM), en af ​​de største virksomheder i Europa håndtering af bortskaffelse af organiske affaldsstoffer, denne omstilling er opnået ved sin Knottingley solvent genvindingsanlæg takket være fluidteknik færdigheder AxFlow.

SRM har brugt Nash SC serien ring typen vakuumpumper i mange år på en behandling, der bruger skrabet film fordampere til nyttiggørelse opløsningsmiddel. På sektoren for indsamling af anlægget har kapacitet til at producere over to millioner liter per måned. Brug vakuumpumper i inddrivelse sektor gør det muligt for skrabet film fordampere at koge flydende ved lavere temperaturer. Pumperne er også bruges til at trække den rå væske fra tønder i databehandlingssystemet tanke. Men den pakkede kirtel forsegling arrangement, som fulgte med pumperne krævede erstatning næsten hver ni uger, hvilket resulterer i kostbare anlæg lukning. At få pumperne ud med henblik på vedligeholdelse var ikke en let opgave at gøre på grund af deres position og installation.

Efter at have accepteret, at mekaniske pakninger ville være at foretrække frem for pakket kirtler, var en ændring til denne forsegling arrangement umulig på grund af den måde, hvorpå pumperne oprindeligt blev installeret. Uundgåeligt situationen kunne ikke få lov til at fortsætte, og installationen blev til sidst fjernet og erstattet med en ændret udformning i slutningen 2007 anbefalet af Tom Cooper på AxFlow s Huddersfield base. Den nye konfiguration det muligt for kunden at passe mekaniske tætninger.

AxFlow anbefaling var at forsyne sine GLK flydende ring patron mekaniske tætninger med kulstof / silicium ansigter og Kalrez O-ringe til at modstå den aggressive karakter af opløsningsmidlerne pumpes. Denne forsegling arrangement blev anbefalet, fordi patronen enhed, som det er monteret på et ærme og forudindstillet til arbejdsmiljøet længden af ​​den mekaniske tætning, hvorved installation og efterfølgende vedligeholdelse enkel. AxFlow gjorde også sikker på, at sælerne blev leveret med en ren vandskyl arrangement, ved hjælp af vand tjeneste omdirigeret fra den vigtigste strøm til pumperne. Fra ordreindgangen for at fuldføre installationen af ​​sæler i pumperne på Huddersfield anlæg og vende tilbage til pligt, blev kontrakten afsluttet i blot syv uger.

"Vi har været at give mekaniske tætninger og har påtaget sig vedligeholdelsen af ​​mekaniske pakninger for en række år," siger Tom Cooper. "Som et resultat af vores lange samarbejde med SRM, både i udbuddet af mekaniske tætninger og pumpe vedligeholdelse, vi havde en god forståelse af deres processer og krav. Dette gjorde det muligt at levere en løsning, der opfyldte deres behov med hensyn til pumpens drift og en, der ville reducere plante nedetid. "

Med hensyn til tilbagebetaling har besparelserne på vedligeholdelse og nedetid aktiveret SRM at forrente deres investering i patronen sæler i et rum på kun seks måneder. Efter at have tjent disse omkostninger, er selskabet nu nyder godt af ikke at skulle lukke anlægget ned hvert par uger og bruge værdifuld mandetimer på at tage pumperne ud, nyindretning kirtel pakning og geninstallation af pumper og tilhørende rørføring.

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.