← Tilbage til Pumper kategori

Autogenbrug The Greener måde med peristaltiske pumper

peristaltiske pumper genbrug biler

Vidste du, at 95% af bil materialer kan bruges igen / genanvendt?

Ved slutningen af ​​sit liv, en bil udbytter i gennemsnit, 140 kilo shredderaffald: 26 kg af metaller, 69 kg af plast, 11 kg af mineraler og 24 kg af fibre. I Tiel, Holland, blev en Post Shredder Treatment plante (PST) bygget i 2011, for genbrug af biler.

PST plante er en af ​​de to anlæg i Europa, som er i stand til at genbruge til ca. 95% af affaldsmaterialer. Sigter efter 100% genanvendelse, er løbende forskning og udvikling udført i virksomheden. I 2015 deres mål er at genbruge 95 procent af end-of-life køretøjer. Den sidste værdifuldt materiale genvindes er fra shredderaffald i anlægget, hvilket er afgørende for fuldt ud at opfylde de retlige mål. I dag ARN har allerede nået dette mål ved at adskille omkring 40 procent af al shredderaffald fra biler. 56 procent af den resterende shredderaffaldet forbrændes med energiudnyttelse: bare 4 procent på det mest ender i lossepladsen.

Separationsprocessen udføres ved et stort antal forskellige teknikker. 179 forskellige maskiner anvendes til at screene affaldet, skæres i hammer knuser og centrifuger affaldspartikler at muliggøre separation af shredderaffaldet. Sink-or-svømme tanke også bruges til at adskille materialer med forskellig vægtfylde fra hinanden. Anvendes enorme mega magneter til at adskille de større metaldele. De fleste teknikker består af innovative tekniske luftstrømme i cykloner af forskellig art (f.eks hvirvlende, luft blæser under eller over eller til siden), fodring eller blot ved at dræne væsker. Også afvikling og cirkulation af væske strømme (til genbrug af processen materialer såsom calciumcarbonat) er tilbagevendende teknikker.

Adskillelse fluid streams Calciumcarbonat

I det sidste separationsstadium adskilles adskillige materialer i væskestrømsbade med en forskel i den specifikke tyngdekraft. Calciumcarbonat, pulveriseret kalksten, cirkuleres i en sedimenteringstank. Da dette materiale er tungt, vil det afregne efter 30 minutter. For at holde calciumcarbonatet fra at holde fast i bunden bruges en Fortsæt-Dube 45 slangepumpe til at holde væskestrømmen bevæget. Siden installationen i 2013 har Dura 45 pumpet døgnet rundt uden at kræve en enkelt slangeskift.

Adskillelse af kobber dele i en bundfældningstank

Dele kobber er rundsendt en omrører i en bundfældningstank. Kobber dele er pumpet ind i en anden tank af en særlig bevægelse af omrøreren. Grund af den høje massefylde af kobber, kobber dele sig på bunden af ​​tanken og hver 2 uger tanken skal renses manuelt. Til denne ansøgning, ANR købt 3 Verderflex Dura 45 pumper, og brugte dem som cirkulationspumper. Dette forhindrer kobber dele fra afregning i bunden af ​​tanken og pumpes ind i en anden sektion af separationsprocessen.

Separation større plast partikler (> 130 mm)

Plastaffaldet adskilt af cirkulerende vand. Plast flåd og pumpes ud af en Verderhus skrue kanal pumpe. Efter mange forsøg pumpings den Verderhus med sin halvt åben skrue løbehjul, pumper plast i plastbeholdere. Dette fungerer særdeles godt uden at tilstoppe pumpen.

Ekstra smøring til plastindustrien

Verderflex Rapide rørpumpe doserer en lille mængde ecodish hver time til det cirkulerende vand. Ecodish er en organisk smøremiddel, der smører plastik endnu mere for at gøre det flyde væk hurtigere og smidigere. I hele denne plante Verder Ltd er ansvarlig for at levere 7 pumper, hjælpe verden blive et grønnere sted!

Kunden prospektive

Siden åbningen af ​​anlægget, har ARN udviklet en række forarbejdede produkter fra de genbrugsmaterialer. Som et resultat blev BlueRoots udviklet; dette produkt er velegnet til fremstilling af gade navneskilte og gadeinventar. Et nyt lovende produkt er plademateriale, velegnet til plader bliver brugt i byggeriet.

Emile Bregita (teknisk direktør, ARN): "Vi er meget tilfredse med alle de videre pumper, der anvendes i vores fabrik. Uden undtagelse løber pumperne kontinuerligt uden problemer. Vi glemmer næsten at de er der! Vi er så tilfredse med de pumper, som vi har anbefalet. Fortsæt med kollegafirmaer, der har problemer med deres affaldsprocessestrømme! "

Verderflex
Unit 3, Californien Drive
Castleford,
West Yorkshire, WF10 5QH
Det Forenede Kongerige

TEL + 44 (0) 1924 221 020
TEL + 44 (0) 1132 220 291

MAIL [Email protected]
WEB www.verderflex.com

VERDER (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.