← Tilbage til Pumper kategori

Bilgenvinding Den grønnere måde med peristaltiske pumper

peristaltiske pumper genbrug biler

Vidste du, at 95% af bilmaterialer kan bruges igen / genbrugt?

I slutningen af ​​sit liv giver en bil i gennemsnit 140 kilo af affaldshåndterer: 26 kg metaller, 69 kg plast, 11 kg mineraler og 24 kg fibre. I Tiel, Holland, blev et Post Shredder Treatment Plant (PST) bygget i 2011 til genbrug af biler.

PST-anlægget er en af ​​de to fabrikker i Europa, der er i stand til at genbruge til ca. 95% af affaldsmaterialerne. Formålet med 100% genbrug er løbende forskning og udvikling gennemført i virksomheden. I 2015 er deres mål at genanvende 95-procenten af ​​udtjente køretøjer. Det sidste værdifulde materiale, der genvindes, er fra shredderaffald i anlægget, hvilket er afgørende for fuldt ud at nå det lovlige mål. I dag har ARN allerede nået dette mål ved at adskille omkring 40 procent af alt shredderaffald fra biler. 56 procent af det resterende shredderaffald forbrændes med energiudvinning: kun 4 procent slutter mest i lossepladsen.

Adskillelsesprocessen udføres ved et stort antal forskellige teknikker. 179 forskellige maskiner bruges til at skære affaldet, skære det i hammerknuser og centrifugere affaldspartiklerne for at muliggøre adskillelse af shredderaffaldet. Sink-eller-svømme tanke bruges også til at adskille materialer med forskellig tyngdekraft fra hinanden. Kæmpe mega magneter bruges til at adskille de større metalliske dele. De fleste teknikker består af innovative tekniske luftstrømme i cykloner af forskellig art (f.eks. Hvirvlende, luftblæser under eller over eller sidelæns), fodring eller bare ved dræning af væsker. Opløsning og omsætning af væskestrømme (til genbrug af procesmaterialerne såsom calciumcarbonat) er også tilbagevendende teknikker.

Separation gennem væskestrømme Calciumcarbonat

I det sidste separationsstadium adskilles adskillige materialer i væskestrømsbade med en forskel i den specifikke tyngdekraft. Calciumcarbonat, pulveriseret kalksten, cirkuleres i en sedimenteringstank. Da dette materiale er tungt, vil det afregne efter 30 minutter. For at holde calciumcarbonatet fra at holde fast i bunden bruges en Fortsæt-Dube 45 slangepumpe til at holde væskestrømmen bevæget. Siden installationen i 2013 har Dura 45 pumpet døgnet rundt uden at kræve en enkelt slangeskift.

Separation af kobberdele i en sedimenteringstank

Kobberdele cirkuleres ved hjælp af en omrører i en sedimenteringsbeholder. Kobberdelene pumpes ind i en anden tank ved en bestemt bevægelse af omrøreren. På grund af kobberens kraftige tyngde er kobberdelene nede på bunden af ​​tanken, og hver 2-uge skal tanken rengøres manuelt. For denne ansøgning købte ANR 3 Verderflex Dura 45 pumper og brugte dem som cirkulationspumper. Dette forhindrer kobberdele i at sætte sig ned i bunden af ​​tanken og pumpes ind i et andet afsnit af separationsprocessen.

Separation større plastpartikler (> 130 mm)

Plastaffald adskilles af cirkulerende vand. Plastflådene pumpes ud af en Verderhus skruenkanalpumpe. Efter mange forsøgspumper har pumper Plastpumpen i plastbeholdere pumpe plastik med sin halvåbnede skruehjul. Dette virker meget godt uden at tilstoppe pumpen.

Ekstra smøring til plastik

Verderflex Rapid tube pumpen doserer en lille smule økologisk hver time til det cirkulerende vand. Ecodish er et organisk smøremiddel, som smører plastik endnu mere for at gøre det flydende væk hurtigere og glattere. I hele denne fabrik er Verder Ltd ansvarlig for at levere 7 pumper, hvilket hjælper verden til at blive et grønnere sted!

Kunde potentielle

Siden åbningen af ​​anlægget har ARN udviklet en række fremstillede produkter fra de genanvendte materialer. Som et resultat blev BlueRoots udviklet; Dette produkt er egnet til fremstilling af gadenavneplader og gademøbler. Et nyt lovende produkt er plademateriale, der er egnet til plader, der anvendes i byggeri.

Emile Bregita (teknisk direktør, ARN): "Vi er meget tilfredse med alle de videre pumper, der anvendes i vores fabrik. Uden undtagelse løber pumperne kontinuerligt uden problemer. Vi glemmer næsten at de er der! Vi er så tilfredse med de pumper, som vi har anbefalet. Fortsæt med kollegafirmaer, der har problemer med deres affaldsprocessestrømme! "

VERDERFLEX
Enhed 3, California Drive
Castleford,
West Yorkshire, WF10 5QH
Det Forenede Kongerige

TEL + 44 (0) 1924 221 020
TEL + 44 (0) 1132 220 291

MAIL [Email protected]
WEB www.verderflex.com

VERDER (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via