← Tilbage til Pumper kategori

Canary Wharf bank på fremtiden

Grundfos Pumper, HSBC Tower, Canary Wharf

8 Canada Square - bedre kendt som HSBC Tower - har været det globale HQ for HSBC Group siden det blev gennemført i 2002. 45-gulvbygningen er designet af Sir Norman Fosters team, og på 656ft er den næsthøjeste bygning i Canary Wharf.

Da bygningen begyndte at opleve problemer med deres vandforsyningssystem, henvendte de sig til Grundfos Pumps for at anbefale en løsning. Efter at have konstateret, at de oprindelige ikke-Grundfos-pumper ikke var 'egnet til formål', arbejdede Grundfos-teamet af salgs- og servicepersonale sammen med Vear M & E Services for at skræddersy løsningen.

Behov for at erstatte 40-barpumper, herunder de tilhørende skibe og kontrolpanel, i et meget begrænset planteværelse (pumperne havde kun 4 "clearance clearance"), mens bygningen forblev fuldt operationel, fremlagde en stor teknologisk udfordring for alle berørte parter. Løsningen, der indarbejdede 5x25bar Grundfos CR32, krævede meget omhyggelig planlægning og koordinering, og da løsningen var in situ, forblev Grundfos serviceteam på stedet i de første 48 timer for at sikre, at der ikke var nogen problemer.

Hele processen gik meget glat, og pumperne fortsætter med at fungere smukt og uden problemer. Canary Wharf har ikke kun ændret Londons skyline for evigt, men styrker også London som et globalt finanscenter, og Grundfos er stolte af at spille en lille rolle i at holde de finansielle hjul vende.

Litteratur Request
Grundfos Pumps Ltd
e-mail: [Email protected]
Tlf: 01525 850000
www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.