← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Cambridge University forskning giver mulighed LITER METER at lancere nye LOW FLOW Positive Displacement FLOW METER

Ny Litre Meter s VFF LF05

En banebrydende lavt flow positiv forskydning meter baseret på forskning udført på Cambridge University er nu tilgængelig fra Liter Meter (www.litremeter.com). Den nye LF05 VFF meter er en meget tilpasset version af Litre Meter s roterende stempel meter, der nøjagtigt kan måle flowområder fra så lavt som 0.008 liter / time til 30 liter / time (0.05 til 190 US gallons per dag).

Den lave strømningsareal af måleren er blevet forbedret ved foring trykbalancen kammeret og titanium rotor med en fysisk dampafsætning (PVD) overtræk designet til at sænke friktionsegenskaber måleren at give forlænget flydeevne. Den yderligere hårdhed billede af PVD-belægning forbedrer også slidstyrke.

Litre Meter s VFF LF05 positiv strøm forskydning meter er i stand til at måle ned til 0.03 liter / time ved viskositeter 2cSt. Det har et flow området fra nul til 30 liter / time, en viskositet vifte af 0.8 til 2000cSt eller højere, med en nøjagtighed på ± 0.5 procent af læsning og gentagelsesnøjagtighed på ± 0.25 procent.

Standarden meter er tilgængelig med en 316 rustfrit stål. Kundetilpassede udgaver af måleren fås i titanium og duplex stål organer.

Den nye LF05 meter er frugten af ​​flere års forskning på Cambridge University bestilt af Litre Meter svar på løbende anmodninger fra hele industrien til at måle lavere og lavere strømningshastigheder. Der er et drev for at øge koncentrationen af ​​mange kemiske stoffer, så virksomhederne kan transportere mindre last og reducere deres omkostninger.

Litre Meter CEO Charles Wemyss forklarede: "Højere kemiske koncentrationer betyder, at mindre er nødvendig for at gøre et job. Den afsmittende virkning er behov for at måle meget mindre mængder. Vi mener, at denne tendens vil fortsætte, hvilket er hvorfor vi påbegyndte et forskningsprogram, som har ført til udviklingen af ​​LF05 PD meter, teknologi, der sikrer, at vi kan fortsætte med at opfylde flowmåling behov hos vores kunder i fremtiden. "

Litre Meter Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.