← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

CAMBRIDGE UNIVERSITET FORSKNING ANVENDER LITER METER TIL AT LØBRE NY LAV FLOW POSITIV UDSKIFTNING FLOW METER

New Liter Meter's VFF LF05

En banebrydende lavflydende positiv forskydningsmåler baseret på forskning på Cambridge University er nu tilgængelig fra Liter Meter (www.litremeter.com). Den nye LF05 VFF-måler er en meget tilpasset version af Liter Meter's roterende stempelmåler, som præcist kan måle strømningsområder fra så lavt som 0.008 liter / time til 30 liter / time (0.05 til 190 US gallon pr. Dag).

Målerens lave strømningsevne er blevet forbedret ved at forene trykbalancekammeret og titaniumrotoren med en fysisk dampaflejring (PVD) belægning designet til at sænke meterens friktionsegenskaber for at give udvidet strømningsevne. Den ekstra hårdhed, som PVD-belægningen giver, forbedrer også slidstyrken.

Liter Meter's VFF LF05 positive forskydningsstrømningsmåler kan måle ned til 0.03 liter / time ved viskositeter af 2cSt. Den har et flowområde på 0 til 30 liter / time, et viskositetsområde på 0.8 til 2000cSt eller større, en nøjagtighed på ± 0.5 procent af læsning og repeterbarhed på ± 0.25 procent.

Standardmåleren er tilgængelig med en 316 rustfrit stålkrop. Tilpassede versioner af måleren er tilgængelige i titanium og Duplex stålkroppe.

Den nye LF05-meter er frugten fra flere års forskning ved Cambridge Universitet påbegyndt af Liter Meter som svar på regelmæssige anmodninger fra hele industrien for at måle lavere og lavere strømningshastigheder. Der er et drivkraft for at øge koncentrationen af ​​mange kemiske stoffer, så virksomhederne kan transportere mindre gods og reducere deres omkostninger.

Liter Meter CEO Charles Wemyss forklarede: "Højere kemiske koncentrationer betyder, at mindre er nødvendig for at gøre et job. Knock-on-effekten er behovet for at måle meget mindre mængder. Vi tror, ​​at denne trend vil fortsætte, hvorfor vi indledte et forskningsprogram, der har ført til udviklingen af ​​LF05 PD meter, teknologien, som sikrer, at vi fortsat kan opfylde vores kunders behov for flowmåling i fremtiden. "

Litre Meter Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.