← Tilbage til Pumper kategori

Bredel og Qdos pumper reducerer omkostningerne ved spildevandsbehandling på plantedrikke og tilberedt plante

bredel 40

Indonesien-baserede PT Sinde Budi Sentosa er at udnytte fordelene ved Bredel og Qdos pumper fra Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) for at hjælpe med at reducere nedetid og reducere omkostningerne ved behandling af spildevand fra dets fremstillingsvirksomhed.

PT Sinde Budi Sentosa har specialiseret sig i produktion af urteprodukter, der udnytter naturlige ingredienser til at producere sundhedsdrikke af høj kvalitet og over-the-counter (OTC) retsmidler. Ved fremstillingen af ​​sine dåse- og flaske- og energidrikke bruger virksomheden et bredt udvalg af frugter, herunder appelsiner, jordbær, melon, lychees og guava, for at tilføje friske varianter til den særlige urte og vandblanding. Tilberedningen af ​​frugten anvender store mængder vand, der efterfølgende udledes til et behandlingsanlæg på stedet før bortskaffelse til det kommunale affaldssystem.

Pumpe faste stoffer i suspension

På behandlingsanlægget blev der oplever en række problemer med den luftdrevne dobbeltmembranpumpe (AODD), der blev anvendt til at fodre spildevand til filterpressen. På grund af forskellige niveauer af jord og sand indeholdt i spildevandet, vil ventiler på AODD-pumpen regelmæssigt holde fast og derefter lække, hvilket kræver hyppige stop for reparation.

Under et besøg på produktionsanlægget hos WMFTG-specialister blev PT Sinde underrettet om, at det kunne forbedre vandbehandling, reducere nedetid og reducere omkostningerne ved AODD-pumpedele ved at installere en Bredel 40 peristaltisk slangepumpe til filterpressetilførslen. Denne pumpe type kan håndtere viskøse og slibende slurries, pastaer og slam, med op til 80% faststoffer i suspension.

Bredel 40 har ikke kun reduceret vedligeholdelsestid og vedligeholdelsesomkostninger ved PT Sinde, men energikostnaderne er nu langt lavere, da der ikke længere er behov for at køre en kompressor i lange perioder for at betjene den tidligere AODD-pumpe.

pt sinde budi sentosa

Kontrolleret kemisk dosering

I en separat proces blev en anden AODD-pumpe brugt til at dosere kemikalier som HCI, NaOH og chlor i spildevandet til rensningsformål, hvilket frembragte et andet problem. PT Sinde havde brug for at vide præcis, hvor meget kemikalie blev doseret, men dette niveau af kontrol og nøjagtighed var ikke muligt med AODD-pumpen.

WMFTG anbefalede, at en Qdos kemisk doseringspumpe droppes ned i vandrensningsprocessen for at give præcis doseringsinformation. ReNu-teknologien er kernen i Qdos-pumper og sikrer nøjagtige og gentagelige strømme, samtidig med at hurtig og sikker pumpehovedfjernelse og udskiftning undgås, uden brug af værktøj. Derudover reducerer integreret lækagesøgning spild og eliminerer operatørens eksponering for kemikalier.

Blandt de vigtigste træk ved WMFTG pumper er deres egnethed til høj viskositet og slibende væskeprogrammer, såvel som tørløb og selvpumpende. Al denne evne opnås uden ancillaries som tilbagetryksventiler, pulsationsdæmpere, afgassningsventiler eller flydekontakter. Desuden tilbyder Bredel peristaltiske slangepumper og Qdos kemiske doseringspumper meget enklere installation og reduceret reservedelsopgørelse.

Pumps succes ved PT Sinde illustrerer WMFTGs evne til at sænke de samlede ejeromkostninger (TCO) på tværs af vand og spildevand i mange forskellige sektorer.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via