← Tilbage til Pumper kategori

Blagdon Pump reducere nedetid og foretage forbedringer til sundhed og sikkerhed for Kemisk Plant medarbejdere

Global Chemical Process Plant

Den Blagdon pumpe blev installeret ca 14 måneder siden og blev sat på plads for at trække MEK fra en jordbaseret opbevaringstank. Pumpen trækker kemikalie, som derefter fyldes i tønder klar til transport til slutbrugeren. Under gang pumpen har været in situ har været nogen vedligeholdelse eller nedetid. Dette har resulteret i betydelige besparelser for slutbrugeren i forhold til tidligere konkurrencemæssige AODD pumpe, der var på plads.

Den tidligere pumpe havde problemer med stå ud og endnu vigtigere, fordi det var klemme banded omkring den ydre dækker det hele tiden lækket under pres, det forårsagede en stor fare for arbejdstagere, til at rengøre spild. Grundet Blagdons pumpe være en boltet konstruktion dette resulterede i en væsentlig forbedring af sikkerheds-og sundhedsmæssige vilkår for de ansatte. Blagdons pålidelighed har også resulteret i en reduktion af pumpe reservedele opgørelse kræves på stedet.

Blagdon-pumpen har gjort det muligt for anlægget at reducere mængden af ​​MEK lagret i tønder klar til indsamling. Blagdon leveringssystemet tilbyder fremragende "on-off" pålidelighed og tønder er fyldt, når lastbilen kommer til at samle; Dette er aldrig sket før.

● væskeoverførende ● Gylleudstyr

● FILTERFØDNING ● CIRCULATION ● DE-WATERING

● lavtrykssprøjte SUPPLY

● TANK / SUMP / BARREL / DRUM FILLING & Tømming

● batching / blanding / METERING / DOSERING

● kemiske indsprøjtningssystemer

Uanset hvad du behøver at gøre Blagdon kan gøre det for dig

Lambert Road, Armstrong, Washington,

Tyne & Wear, NE37 1QP. UK

T: + 44 (0) 191 417 7475? F: + 44 (0) 191 417 5435

E-mail: [Email protected]

www.blagdonpump.com

Den ene virksomhed, der vil levere meget manipuleret væske bevægelige løsninger og service i nichemarkeder og ekstrem tilstand miljøer

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.