← Tilbage til Pumper kategori

Blagdon Pump reducerer nedetid og forbedrer sundhed og sikkerhed for Chemical Plant medarbejdere

Global Chemical Process Plant

Blagdon-pumpen blev installeret ca. 14 måneder siden og blev sat på plads for at tegne MEK fra en jordbaseret tank. Pumpen trækker det kemikalie, som derefter læsses i tønder, der er klar til transport til slutbrugeren. I løbet af den tid, hvor pumpen har været in situ, har der ikke været vedligeholdelse eller nedetid. Dette har resulteret i betydelige besparelser for slutbrugeren i forhold til den tidligere konkurrerende AODD-pumpe, der var på plads.

Den tidligere pumpe havde problemer med at stå ud og endnu vigtigere, fordi det var klæbebånd rundt om de ydre dæksler, det løb konstant under tryk, det medførte stor risiko for medarbejdere, der skulle rense spildene. På grund af, at Blagdons pumpe var en boltet konstruktion, resulterede dette i en væsentlig forbedring af arbejdsmiljøforholdene for medarbejderne. Blagdons pålidelighed har også resulteret i reduktion af pumpe reservedele påkrævet på stedet.

Blagdon-pumpen har gjort det muligt for anlægget at reducere mængden af ​​MEK lagret i tønder klar til indsamling. Blagdon leveringssystemet tilbyder fremragende "on-off" pålidelighed og tønder er fyldt, når lastbilen kommer til at samle; Dette er aldrig sket før.

● LIKVID OVERFØRSEL ● SLURRY HANDLING

● FILTERFØDNING ● CIRCULATION ● DE-WATERING

● Lavtrykssprøjt forsyning

● TANK / SUMP / BARREL / DRUM FILLING & Tømming

● BATCHING / MIXING / METERING / DOSING

● KEMISK INJEKTION

Uanset hvad du skal gøre, kan Blagdon gøre det for dig

Lambert Road, Armstrong, Washington,

Tyne & Wear, NE37 1QP. UK

T: + 44 (0) 191 417 7475? F: + 44 (0) 191 417 5435

E-mail: [Email protected]

www.blagdonpump.com

Det ene firma, der leverer højt udviklede fluid flytende løsninger og service i nichemarkeder og ekstreme forhold miljøer

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.