← Tilbage til Pumper kategori

BATTERI BREAKER BRUGER CAT Pumper til SCREEN VASK

BATTERI BREAKER BRUGER CAT Pumper til SCREEN VASK

Ned i dybden af ​​Peak District er det største batteri brud og genbrug fabrik i Storbritannien. Virksomheden, der drives af HJ Enthoven & Sons på stedet for en historisk blyminde, genbruger virksomheden over 100,000 tons om året af industrielle og automotive blybatterier og er et af de mest miljøvenlige og effektive anlæg til blygenvinding i verden. I lyset af batteriernes giftige karakter er selskabet meget opmærksom på sine miljømæssige ansvar og har investeret betydelige ressourcer for at sikre, at lokalsamfundet ikke påvirkes af dets aktiviteter.

Opbrydning af batterierne og genvindingsprocesser involverer knuse komplette batteriet og derefter udskille alle de enkelte metaller, plast og kemikalier. Den første fase omfatter knusning af batterierne i en høj hastighed hammermølle, en proces, der bryder komponenterne i små dele til efterfølgende adskillelse. Det næste trin i processen ser de knuste dele, der passerer gennem primære og sekundære roterende filterfolie at adskille syre, plast og metalliske fraktioner. For at optimere den samlede separation proces og fjernelse af bly sulfat Slam til nyttiggørelse indvendige overflader skærmene kræver løbende rengøring med interne højtryks jet-vask sprays. De udvendige overflader af skærmene kan imidlertid blive blokeret, og regelmæssig rengøring er påkrævet. Uden effektiv højtryksvask af skærmene 'udvendige flader kan HJ Enthoven ikke opnået de krævede niveauer af materiale adskillelse kræves for at operere effektivt batteri breaking aspekt af sin virksomhed.

Historisk set var eksterne skærm vask udføres ved hjælp af en enkelt højtrykspumpe at fodre sprøjtedyserne. Men den oprindelige og de efterfølgende pumper var ikke op til de krav, bruddet proces og krævede hyppig opmærksomhed og vedligeholdelse, hvilket resulterer i kostbare anlæg nedetid. Efter at have kæmpet med denne situation for en række år besluttede virksomheden i 2005 at indlede en større gennemgang af dette aspekt af processen med henblik på at overvinde disse problemer og reducere de dermed forbundne omkostninger.

Det var på dette tidspunkt, at Cat Pumper ind på scenen, hvilket giver meget nødvendige oplysninger om Sprøjtedyse ydelseskurver. Arbejder sammen Enthoven ingeniører, Cat Pumper bragt sin omfattende viden om højt tryk pumpe vundet på lignende industrielle applikationer til bordet. "I mange henseender, tog vi på konsulentbasis rolle," siger Cat Pumper UK general manager Brian Hubbard. "I løbet af en periode på flere måneder, foretog vi en evaluering af pumpekrav for at give HJ Enthoven med en række alternative løsninger, der adresserede de mange spørgsmål, der opstod fra vores møder. Det var godt tidsforbrug som vi var i stand til at påvise ikke blot de tekniske muligheder i vores pumper til at operere i et ekstremt udfordrende miljø for lang periode, men også vores tekniske design ressourcer. "

Efter meget overvejelse, der involverede at se på forslag fra andre udstyrsleverandører, valgte HJ Enthoven at gå med Cat Pumps, da de havde demonstreret en klar forståelse af vigtigheden af ​​sprayrensningsprocessen til brydeanlægget og havde vist, hvor omkostningsbesparelser kunne gøres . Det var i slutningen af ​​2007, at Cat Pumps fik frem til at designe en "klar til brug" skidbaseret pakke bestående af tre individuelle højtryks 6811K Series triplex-pumpe pumper, to-duty og en standby, komplet med motorer, betjeningspanel, header tank og pulsationsdæmpere. 6811K-seriepumperne har 316 SSL-blokmoduler til styrke og korrosionsbestandighed og keramiske støddæmpere, som maksimerer tætningslængden. For at imødekomme det krævende miljø, hvor de opererer hos HJ Enthoven, var pumperne udstyret med støbejernsvaskekasser samt inkorporering af specielle portede indløbsrørledninger, der tillader en ekstern væskeflush.

Ifølge Brian Hubbard pumperne tilbydes højere niveauer af energi-effektivitet end oplevet i fortiden, så HJ Enthoven ville få dobbelt flowhastigheden for lignende elforbrug. "Vi har ydet rådgivning til hjælpe med at designe systemet og etablere pumpens krav, afbalancering effektiv rengøring mod vand-og energiforbrug," rapporterer Brian Hubbard.

"Vores pumpe pakke har den virkning at fordoble produktionen strømmen af ​​den eksisterende pumpe, øge effektiviteten af ​​processen og også langt stigende pumpe pålidelighed og eliminere nedetid. Inddragelsen af ​​en standby-pumpe giver indbygget redundans, så processen kan fortsætte, når en af ​​tre pumper er ude af drift f.eks rutinemæssig inspektion og udskiftning af dele ".

Pumperne fodre en enkelt rørledning i sprayhovederne der vasker forskellige skærme, der tidligere var tilbøjelig til blændende. Motoriserede ventiler tillader anlægsoperatørerne at slå disse enkelte områder til og fra efter behov og sætte sekventering cyklusser. Stand til at give tryk på op til 4000psi og give en strømningshastighed på 2.6m ³ / time pumperne kræves for at drive 24 timer i døgnet i en meget krævende miljø. Vandforsyningen kommer fra oversvømmede mineskakter og indeholder opløste carbonater, som kan være et problem for nogle pumper, men ikke for Cat Pumper.

På steder, hvor højt tryk pumpe er påkrævet, og en konstant jævn flow skal opnås, triplex fortrængningspumpe er velsagtens den mest økonomiske valg. Den triplex pumpe anvender tre synkroniserede stempler, som giver det mulighed for at levere en forudsigelig, glat og konstant flow. Jævn strøm reducerer muligheden for systemsvigt forårsaget af overdreven pulsering. Med Cat Triplex pumper, kan de synkroniserede stempler producere strømme af 0.1 - 265l / min. ved tryk på op til 690bar.

HJ Enthoven installerede og bestilte Cat Pumps rig i tidlig 2008 og efter 12 måneder har præstationen mere end målt op til forventningerne. "Vi kører nu pumperne" under PLC-kontrol "indarbejdet i auto-opstart og nedlukningssekvens for batteribryderen," siger Paul Grainger Engineering Manager, HJ Enthoven & Sons. "Cat Pumps har leveret en professionel og venlig service fra de tidlige designstrin gennem idriftsættelse og efterfølgende vedligeholdelse og support af udstyret."

"Performance hidtil har været langt bedre end forventet," fortsætter han, "med tryk og flow opfylder vores driftsmæssige krav. Samlet har der ikke været nogen driftsproblemer. Vi blev rådgivet af Cat Pumper i de indledende faser, at pumperne efter 12 måneder kontinuerlig drift ville kræve en rutinemæssig tjeneste indebærer udskiftning af sæler og ventiler osv. Når vi inspiceret pumperne med Cat Pumper ude efter mere end 12 måneder, meget lidt arbejde var påkrævet, hvilket overrasket endda Cat Pumper givet den mængde arbejde, de havde været udsat for. Vi har været glade for udstyrets ydelse til dato. "

Mens pumpen pakken opfylder kravene ydeevne i form af tryk og flow, har HJ Enthoven været i stand til i betydelig grad mindske omkostningerne i pumpe vedligeholdelse, reservedele og nedetid. Hertil kommer, at tre pumpe set-up er langt mere effektiv til at køre i form af energi, der forbruges.

For mere information kontakt;

Cat Pumper (UK) Ltd, Fleet, Hants.
Tel: 01252 622031 Fax: 01252 626655

E-mail: [Email protected]
Web: www.catpumps.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.