← Tilbage til Pumper kategori

BANBURY STW Reducerer standtid MED november ® MONO ®

Forbedre effektiviteten og forhindre nedetid i rensningsanlæg

Thames Water har installeret en højtydende TR Muncher ® fra Nov ® Mono ® på sit Banbury rensningsanlæg i Oxfordshire for at forbedre effektiviteten og forhindre nedetid forårsaget af vanskelige at kilde reservedele.

Sitet blev oplever problemer med sin eksisterende kværn fra en anden producent, som kontinuerligt brød ned og krævede hurtig levering af reservedele. Disse dele var ofte vanskeligt og umuligt at kilde forårsager unødvendig og langvarig nedetid på værkerne.

At give en løsning på dette problem, Thames vand installeret en Mono TR Muncher, der, såvel som at være meget pålidelig, har reservedele let tilgængelige fra Mono omfattende bestande. TR Muncher er blevet installeret på opblødes tunge faste stoffer og klude i kloakslam på en kapacitet på 100m3 / t, før slammet overføres til en blender tank.

Kevin Gee, Mechanical elektriker ved Thames Water, der installerede Muncher siger: "Vi har en masse vigtige processer på dette websted, og så vi havde brug for en kværn, der ville være i stand til at klare de høje krav fra værkerne, samt yde os med en pålidelig løsning, der vil reducere vedligeholdelse "kommenterede han.

"Vi har installeret den højtydende TR Muncher, fordi vi har arbejdet med Mono tidligere og vidste, at reservedele til TR Muncher var let tilgængelig, bør vi har brug for dem, hvilket reducerer nedetid."

Omfattende lagre af mono dele holdes på deres hovedkontor i Manchester, samt britiske og internationale distributør steder. Samme dag levering er tilgængelig på forespørgsel og mono dele kan købes online på www.mono-orders.com.

TR Muncher, som har en kapacitet på mellem 0-500m3 / h rå spildevand og fungerer ved tryk på op til 6 bar, udstyret med den nyeste generation af dobbelt aksel slibning og er designet specielt til effektiv behandling af slibemidler slam.

Klipperstablernes differentierede hastighed trækker adskilt fibrøst materiale, mens forkanten og siderne af kuttertænderne beskærer og forskyder plast i små stykker. Knivens periferiske "jord" knuser knust eller sprødt materiale. Slibeskærerne på TR Muncher sættes i en vinkel på den indgående strøm. Dette mere effektive design gør det muligt for Muncher at opfange uregelmæssigt formede objekter, og hvis en afvisningscyklus er nødvendig, kan objektet falde ned i den indbyggede skraldespande, som er indstillet fri for og under cutter-stablerne.

For mere information om Mono s TR Muncher, eller nogen af ​​Mono højtydende løsninger kontakt;

Mono Pumps Ltd, Audenshaw, Manchester.
Tlf: 0161 339 9000
Fax: 0161 344 0727

E-mail: [Email protected]
Web: www.mono-pumps.com

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.