← Tilbage til Pumper kategori

B-seriepumper hjælper med at rydde vinylplader

Charles Austen Pumps B Series Pumps er blevet valgt for deres pålidelighed, robust konstruktion og lang levetid af en producent af pladespændingsmaskiner: Loricraft Audio. B-seriepumperne tilbyder kontamineringsfri pumpning, hvor der kræves et vakuum. Loricraft-rekordrensemaskinerne sælges i den høje ende af markedet til Hi-Fi-eksperter og passer til en bænk i loungen.

Vinylplader, som ofte er samlerobjekter, er kendt for at blive meget beskidte. Sugning og støj var de vigtigste krav til den pumpe, der var nødvendig for at rydde registre til de høje standarder, som fagfolk forventede. B100-pumperne blev udvalgt, da de opretholder en trykstrøm og et vakuum til kontinuerlig handling, men genererer en meget stille drift. Pumpen opretholder en meget lav vibration for at muliggøre en jævn drift af operationen.

Som OEM-pumpe giver B100 membranpumpe et rent, oliefri vakuum og trykkilde med minimal strømforbrug. Pumpens ydeevne giver maksimal strømning af 33 l / min, vakuum af 80 m / bar og 2.5 bar maksimalt tryk og er ideel til kontinuerlig drift. B-seriepumperne byder på alsidige installationer ved at orientere pumpehoved og stik i enhver retning for optimal pladsbesparelse. Andre muligheder er tilgængelige for kemisk resistente og bærbare versioner.
Ansøgning idéer omfatter medicinsk sug, miljøovervågning og flammefotometri.

Charles Austen Pumps Ltd har udviklet pumper i over 60 år og specialiseret sig i at tilpasse deres nuværende sortiment eller udvikle unikke pumper til kundespecifikation. De konstruerer en løsning, der leverer den nødvendige ydelse sammen med de korrekte størrelsesparametre, så de passer til klientinstallationer.
For yderligere information kontakt os venligst på 01932 355277

E-mail [Email protected] eller besøg os på www.charlesausten.com til vores omfattende sortiment af pumper.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.