← Tilbage til Pumper kategori

AxFlow er glidende lamelpumper løse svære betingelser CO2 tjeneste

Blackmer CRL glidende vingepumpe

Blackmer CRL glidende vingepumpe

AxFlow har afsløret, at dens Blackmer CRL glidende vingepumpe nu bliver anvendt til de mest udfordrende CO2 driftsforhold. Anbefalingen om at bruge Blackmer CRL for denne ansøgning er kommet som svar på anmodninger fra i CO2 industri for en holdbar pumpe, der er i stand til at håndtere de høje arbejdstryk, der kræves i flydende CO2 service.

Den Blackmer CRL er designet til at give maksimal ydelse og pålidelighed under de mest krævende forhold service og er i stand til at håndtere tørre, ikke-smørende CO2 ved minusgrader med differenstryk op til 7 bar. Konstrueret til at operere på en kontinuerlig 24 time arbejdscyklus, CRL er resultatet af fire års intensiv forskning og udvikling ved Blackmer programmet omfattede mere end 30,000 timers kombineret laboratorie-og feltforsøg.

"Pumperne udnytte Blackmer er 'standard-indstillingen" glidende vane design, der er anerkendt som tilbyder best-in-class karakteristika vedvarende ydeevne højt niveau, energieffektivitet, problemfri drift og lave vedligeholdelsesomkostninger, "siger AxFlow administrerende direktør Tony Peters. "En vigtig funktion, der differentierer Blackmer glidende vingepumpe fra andre, er tilstedeværelsen af ​​en patenteret kavitation undertrykkelse linjer, der er designet til at reducere støj, vibrationer og slid, der kan være forårsaget af indblandede gasbobler og damp." Andre funktioner i denne pumpe omfatter udskiftelige indkapslingsforinger og endelige diske til nem servicering, en intern sikkerhedsventil, mekaniske pakninger, eksterne kuglelejer og todelte gevind lås kraver.

Konstrueret af duktilt jern, er pumperne fås i fire individuelle portstørrelser med flow kapaciteter fra 19 til 1,134 L / min, der arbejder tryk på op til 35 bar og drifts temperaturer så lave som-340C.

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.