← Tilbage til Pumper kategori

AxFlow spin Royal Ballet pumper

Vandpumper

Når det drejer sig om at servicere eller udskifte vandpumper i forretningslokaler, er ingeniører uundgåeligt nødt til at være op imod stramme tidsfrister. For AxFlows serviceteknikere var tiden til rådighed for udskiftning af ældning af koldtvandspumper i Royal Ballet School's Blood Street campus i det centrale London kun 9 timer. Og det var natten over.

Øverste skole, der støder op til det kongelige operahus i Floral Street, er i næsten konstant brug, selv i weekenderne, hvilket gør det umuligt at lukke vandforsyningen i arbejdstiden. AxFlow arbejdede sammen med facilities management company CMS Limited og udarbejdede en tidsplan, der ville give dem mulighed for at komme ind i lokalerne i 21.00 timer, lukke vandforsyningen og derefter starte fjernelsen af ​​de tre eksisterende pumper og erstatte dem med nye energieffektive pumper. Vigtigst var, at de var nødt til at sikre, at lokalerne var fuldstændig fraflyttet, før arbejdet kunne påbegynde arbejdet.

"Fordi det var nødvendigt at erstatte de eksisterende pumper, tog vi chancen for at give Royal Ballet School et koldtvandsforstærkningssystem, der ville gøre brug af den eksisterende mangfoldige infrastruktur og give dem en energibesparende løsning, der gav den største grad af fleksibilitet til bygningen, "rapporterer Denis Yeoman fra AxFlow. "Vores løsning var at installere tre Grundfos CR1-10-6 multi-stage pumper udstyret med Lowara Hydrovar invertere. Hver pumpe har en kurve midt i stand til 11m3 / h ved 45meters hoved. Derudover har vi også erstattet det eksisterende kontrolpanel med et tre pumpeisoleringspanel. Til kundens tilfredshed kunne vi reducere udstyr og omkostninger ved at genbruge det eksisterende manifold på grund af at eksisterende rørledninger er af god standard. "

Montering Lowara Hydrovar-omformere giver mange fordele i flerpumpinstallationer, ikke mindst hvor det er muligt at genkende eventuelle pumpefejl og automatisk bringe en anden pumpe i gang for at overtage driften. Det er også muligt at programmere en samlet trykindstilling for hver pumpe, mens alle pumper kører, og hvis omformeren opdager utilstrækkeligt udladningstryk efter et vist driftsinterval, slukkes pumpen og forsøger at genstarte pumpen op til fem gange .

London-baserede nationale pumpe- og fluidhåndteringssystemleverandør AxFlow driver servicecentre i Windsor, Durham, Aberdeen og Huddersfield. Fra disse centre giver det et omfattende udvalg af pumpe- og bygningsfaciliteter vedligeholdelsesfunktioner. Dets teams af mobile ingeniører gør det muligt at udføre arbejde på stedet og i sine dedikerede tekniske workshops.

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.