← Tilbage til Pumper kategori

AxFlow spin-Kongelige Ballet pumper

Vand boosterpumper

Når det kommer til service eller udskiftning af vandpumper i erhvervslokaler, ingeniører uundgåeligt kommer til at være op imod stramme tid deadlines. For AxFlow s serviceteknikere, tid til rådighed til at erstatte aldrende koldt vand booster pumper i Den Kongelige Ballet skolens Floral Street campus i det centrale London var blot 9 timer. Og det var natten over.

The Upper School, der støder op til Royal Opera House i Floral Street, er i næsten konstant brug, selv i weekenden, hvilket gør det umuligt at lukke for vandforsyningen i arbejdstiden. Arbejde med facilities management selskab CMS Limited, AxFlow udarbejdede en tidsplan, der ville give dem mulighed for at komme ind i lokalerne på 21.00 timer, sluk for vandforsyningen, og derefter begynde at fjerne de tre eksisterende pumper og erstatte dem med nye energieffektive pumper. Vigtigst er det, de havde til at sikre, at lokalerne var helt fraflyttes før arbejdet kunne påbegyndes.

"Fordi det var nødvendigt at erstatte de eksisterende pumper, tog vi denne mulighed for at give Den Kongelige Ballet School med en kold vand booster system, der ville gøre brug af den eksisterende manifold infrastruktur og give dem en energibesparende løsning, der tilbød den største grad af fleksibilitet til bygning, "rapporterer Denis Yeoman of AxFlow. "Vores løsning var at installere tre Grundfos CR1-10-6 etapevis pumper monteret med Lowara Hydrovar invertere. Hver pumpe har en midten af ​​kurve i stand til 11m3 / h ved 45meters hoved. Derudover har vi også udskiftet den eksisterende kontrolpanel med en tre pumpe isolator panel. Til stor tilfredshed hos kunden, var vi i stand til at reducere udstyr og omkostninger ved at genbruge den eksisterende manifold på grund af den eksisterende rørsystem er af en god standard. "

Montering Lowara Hydrovar-omformere giver mange fordele i flerpumpinstallationer, ikke mindst hvor det er muligt at genkende eventuelle pumpefejl og automatisk bringe en anden pumpe i gang for at overtage driften. Det er også muligt at programmere en samlet trykindstilling for hver pumpe, mens alle pumper kører, og hvis omformeren opdager utilstrækkeligt udladningstryk efter et vist driftsinterval, slukkes pumpen og forsøger at genstarte pumpen op til fem gange .

London-based national pump and fluid handling systems supplier AxFlow operates service centres in Windsor, Durham, Aberdeen and Huddersfield. From these centres, it provides a comprehensive range of pump engineering and building facilities maintenance capabilities. Its teams of mobile engineers enable work to be carried out on site and in its dedicated engineering workshops.

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.