← Tilbage til Pumper kategori

AxFlow Give 70-årige Drysdale pumper et nyt liv

Drysdale pumper forlader AxFlow anlæg klar til re-installation på Bentley Ings

Renovering og eftermontering af Drysdale 24-tommer lodret aksial flow dræning pumper

Få mennesker vil have glemt den massive oversvømmelser i Doncaster område på 25th juni 2007 når omkring 80mm af regn faldt i en 16 timers periode. Blandt de mange indenlandske og kommercielle tab var Bentley Ings pumpestationen, som har lidt et strømsvigt. Koblingsanlægget endte nedsænket i vand, så de pumper, der havde givet mange års pålidelig service, stoppede drift.

Som svar på denne begivenhed, pumpestationens ejere British Coal gennem Miljøagentur har indledt en oplyst program af værker til at genoprette pumpestationen til fuld driftskapacitet og øget effektivitet. Koblingsanlægget er nu blevet omplaceret til et højere niveau, og pumperne undergår en større renovering program, som vil resultere i mange flere års pålidelig drift.

Renoveringen og eftermontering af de tre Drysdale 24-tommer lodret aksial flow dræning pumper og et tørt vejr pumpe invalid af vandmasserne blev tildelt AxFlow Limited af Miljø agenturets entreprenør AMCO.

"Den første opgave var at fjerne pumperne fra stedet og transportere dem til vores Huddersfield site," rapporterer Mark Redgrove på AxFlow. "Da vi havde pumperne tilbage i vores Huddersfield workshops og strippet ned var vi i stand til at vurdere deres tilstand og anbefale til AMCO hvad nødvendige arbejde, der skal udføres. På grund af deres fortsatte drift og ydeevne under den stadigt vågent øje af EA, havde det ikke været nødvendigt at tage Drysdale vand drænpumper ud af drift i mere end 20 år. Luk inspektion afslørede, at pumperne var næsten 70 år, og det var kun på grund af deres oprindelige byggekvalitet og forvaltning ved EA, at de havde fortsat med at fungere. Men det var uundgåeligt, at efter al denne tid var der tegn på komponent slid. "

I en situation som denne, den fremgangsmåde ofte efterfulgt er enten at gå til producentens udstyr til afhjælpende arbejde eller at købe helt nye pumper. Desværre, den første rute var ikke en mulighed, da producenten havde længe ophørt med at eksistere. Den anden fremgangsmåde skulle overvejes, men efter råd fra AxFlow ingeniører AMCO og EA mente, at dette ikke ville producere den bedste værdi for pengene på lang sigt.

Givet en alder af de to første pumper, der skal kontrolleres, kunne AxFlow se, at opgaven med at give pumperne et nyt liv og forbedre deres effektivitet ville være en udfordring. AxFlow fandt også, at det tørre vejr eller 'sommer' pumpe havde en mindre indtag diameter end den udledning, en faktor, der ofte er forbundet med problemer med kavitation, men let afhjælpes ved drosling-off indtaget.
Den første af Drysdale pumper monteret med en ny slidring
"Mens både de to Drysdale pumper viste ydeevne slid, var det No.3 pumpe, der gav os den mest bekymring," siger Mark Redgrove. "Motoren var i god form, selvom stærkt forurenet internt med fedt, og flere store komponenter påkrævet reparation eller udskiftning. Michell lejetap puder blev hårdt scorede og krævede re-metalling og efterbehandling. Plus der var en stor mængde af hvidt metal løs i lejehuset. Den linje akslen lejer var dårligt nedslidt og sliddet på de tilsvarende aksellejer betød, at disse skulle genopbygges til den oprindelige diameter. "

Ser man på de pumpe end komponenter blev løbehjulet bush cap findes at have klippet sine knopper og var løs inde i pumpen. Derfor blev lejet og hætte slidt. "Fordi det bærende hætte og lejet var både nedslidt og ikke længere koncentrisk toplejet foreslog vi linje kedeligt kabinettet til sand-up boringen før montering en overdimensioneret lejebøsning," siger Mark Redgrove. "Som et resultat af lejet er løs, havde løbehjulet / aksel fået lov til at løbe ud langt mere, end det burde, der forårsager slid mellem pumpehjulet og slid-ringen. For at rette op på dette anbefalede vi udskiftning af slid-ringen. Hertil kommer, på grund af den overdrevne slid på løbehjulet, vores råd var at slaglodde udskiftning tips på hver vinge, og derefter maskine dem tilbage til den oprindelige diameter. Endelig vil vi skød blast husets komponenter, male den interne med bitumen, og som med den No.2 pumpe, ville vi erstatte kirtel pakning. "

Den No.2 foreskrevne pumpe meget af den samme opmærksomhed og arbejde, men det var afstanden mellem løbehjul og slid-ring, der vakte bekymring. Målt, clearance målte 7.8mm om diameter, mens den anbefalede afstand for denne størrelse af pumpe er typisk omkring 0.9mm på diameter. For at rette op på dette, AxFlow erstattet slid-ringen, denne handling returnere afstand til den oprindelige diameter. AxFlow ingeniører fandt også, at pumpen endelejerne manglede et ærme, efterlader en afstand af 3mm mellem lejet og akslen tidsskrift. Dette problem blev løst ved at genopbygge akslen tidsskrift og re-metalling lejet.

Det arbejde, som AxFlow behandlet de tekniske problemer, der ville få drænpumper på Bentley Ings tilbage i tjenesten og sikrer en lang og pålidelig levetid. Selvom pumperne var af en betydelig alder og ikke længere er i produktion, viste AxFlow at det havde maskinindustrien ressourcer og pumpe viden til at reparere pumperne og for at sikre, at når repareret og installeret de ville give en bedre og mere effektiv drift.

Ved at acceptere resultaterne af AxFlow gennemgang af pumperne, og hvad arbejdet skulle gennemføres ikke bare at sætte dem tilbage i tjeneste, men også for at optimere ydeevnen, har EA sikret en sund og økonomisk fremtid for pumpestationen for det kommende 20 - 30 år.

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.