← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

ARGOSY TECHNOLOGIES VÆLGER EMERSON'S CORIOLIS FLOWMETERS FOR LOADING / UNLOADING AND BRANDDISPENSIONSSYSTEMER

Micro Motion® ELITE® flowmetre giver nøjagtig massestrømsmåling til overførsel af flydende petroleumsprodukter

Argosy Technologies har valgt Emerson Process Managements Micro Motion® Elite® Coriolis flowmålere som en integreret del af sin nye unikke lastning / losning og brændstof dispensersystemer. Flowmetrene Micro Motion give præcise, real-time, in-line måledata, og give brugerne af nye varetægt overførselssystemer med høj måling ydeevne og vedligeholdelsesfri drift, selv i krævende driftsmiljøer.

"De højeste niveauer af flowmålingsnøjagtighed og pålidelighed er afgørende for de krævende skatteapplikationer, som vores systemer understøtter," siger Peter Mouler Ph.D., formand, Argosy Technologies. "Emerson's Coriolis flowmåler er bevist i hårde miljøer og sikrer, at vi kan tilbyde en verdensklasse løsning til vores kunder."

Argosy Technologies er en førende leverandør af udstyr og teknologi til nogle af de største olie- og gasvirksomheder i Rusland og CIS. De nye Argosy AT Loading / Unloading Systems måler petroleum og flydende kemikalier under masseudladning og belastning til transport og opbevaring. Argosy har også tilføjet den nye AT Brændstof Dispensing Station til køretøj tankning på benzin og pumpestationer.

"Emerson og Argosy har et langvarigt samarbejdsforhold, der hjælper os med at bringe nye løsninger og øget værdi til kunder i Rusland og SNG," siger Johan Vanderplaetse, Vice President CIS og Tyrkiet for Emerson Process Management.

Traditionelt har volumetrisk flowmåling været standard for disse applikationer i Rusland. Hvis ændringer i tryk og temperatur ikke kompenseres for, indføres der usikkerhed i slutstrømmen, eller yderligere omkostninger opstår for at korrigere for disse fejl. Coriolis teknologi løser disse problemer ved at levere realtidsmåling af massestrømshastighed, volumenstrømshastighed, densitet, temperatur og batch totals - alt fra en enkelt enhed.

Begge Argosy AT-systemer anvender yderst præcise massestrømmemålinger, der leveres af Micro Motion ELITE (Models CMF 300 og CMF 400) flowmetre. Disse giver masse- og volumenmåling af olieprodukter med en fejlmargin på ± 0.15% inden for arbejdstemperaturområdet fra -40 ° C til + 50 ° C. Denne ekstraordinære nøjagtighed og driftsmæssige præstationer i medfølgende gasforhold gør det muligt at få forsvarsoverførselssystemer, der tilbydes af Argosy Technologies, blandt de mest præcise, der findes på markedet, hvilket giver kunderne reduceret materialekrympning og større ansvarlighed.

Micro Motion Coriolis flowmåler kan leveres med et russisk GOST-verifikationscertifikat og er ideelt egnet til forældremyndighedsapplikationer, hvor høj nøjagtighed er påkrævet. De har ingen bevægelige dele, som gør det muligt for målerne at levere forbedret systemsikkerhed og øget tilgængelighed af anlæg. Derudover kræver mikrobevægelsesmålere ikke lige rørledninger eller flowbehandlingsanordninger, hvilket muliggør kompakte og effektive slidstyrede målingsdesigner.

For mere information kontakt: Emerson Process Management by;

E-mail: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.