← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth sikrer ordre til API 610 OH2 pumper til brug på FPSO Kikeh opererer offshore Sabah, East Malaysia

Amarinth, API 610 OH2 pumper

Amarinth, en førende virksomhed med speciale i design, anvendelse og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til Olie & Gas, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder, har sikret sig en yderligere ordre i Malaysia at levere API 610 OH2 pumper med cyklon separator tætningsliste systemer til brug på FPSO Kikeh fortøjet offshore Sabah, East Malaysia.

Denne seneste ordre for Amarinth understreger endvidere virksomhedens stærke vækst i Malaysia. API 610 OH2 pumper med cyklonseparator tætningssystemer, der bruger inverterdrev til aktivering af processtyring, er bestemt til FPSO-fartøjet Kikeh (Floating Production Storage and Offloading). FPSO Kikeh er fortøjet i Kikeh-feltet, der ligger 120km nordvest for øen Labuan, offshore Sabah, Øst Malaysia i vanddybder på omkring 1,300m.

Murphy Sabah Oil Company driver Kikeh-feltet på vegne af partner Petronas Carigali, og pumperne blev specificeret af ingeniørfirmaet Single Buoy Mooring (SBM), der er baseret i Kuala Lumpur. Amarinths evne til hurtigt at levere et lille antal API 610-pumper med høj specifikation, herunder involveret vidneprøvning, blev anerkendt af SBMs udvalgte leverandør af det Kikeh-producerede vandrensningsanlæg.

Pumperne blev leveret inden for 24-ugens ledetid, hvilket er et testamente for det effektive samarbejde mellem Amarinth i Storbritannien og deres agent Geveke Oil & Gas i Kuala Lumpur, hvilket giver en uovertruffen service, der leverer pumper til OEM'er og pakningsvirksomheder, der producerer procesmoduler til offshore olie- og gasindustrien.

Oliver Brigginshaw, administrerende direktør hos Amarinth, kommenterede: "Vi er meget tilfredse med denne seneste ordre i Malaysia. Den enorme succes, vi har haft for at levere til OEM'erne og pakkerne, der arbejder i Nordsøen Olie & Gas industrien, er nu omdannet til det malaysiske marked, hvor det samme krav til udstyr af høj kvalitet på korte leverancer er meget ens. Vi har strategisk udviklet vores tilstedeværelse i Fjernøsten, da virksomheden har opnået sin Petronas godkendte leverandørstatus, og det stigende antal ordrer understreger succesen med vores tilgang. Vi ser frem til at levere vores high-specification engineered løsninger til at løse mange mere udfordrende problemer på højt profilerede projekter i regionen. "

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.