← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth sikrer yderligere $ 5.5M af pumpeordrer i Abu Dhabi-regionen

Amarinth API 610 OH2 A-seriepumpe

Amarinth, der er en førende virksomhed med speciale i design, anvendelse og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til industri, kemikalier og petrokemiske industrier har sikret ordrer på i alt $ 5.5M fra National Petroleum Construction Company (NPCC) i Abu Dhabi.

På baggrund af sin betydelige erfaring og succes med tekniske pumper til operatører fra Nordsøen, sammen med den seneste stærke vækst i Mellemøsten, har Amarinth vundet fire nye ordrer fra NPCC i de seneste måneder for at levere pumper til både offshore og onshore projekter. Amarinth har arbejdet tæt sammen med Nama Development Enterprises, dets agent for Abu Dhabi, for at vinde denne forretning, og det lange partnerskab har nu produceret et betydeligt antal nye pumpeordrer for Amarinth i regionen.

Disse nyeste pumper vil blive brugt på to store projekter. Den første vil se, at Amarinth leverer API 610 A-serie og C-serie pumper til Abu Dhabi Marine Operating Company (ADMA-OPCO) til brug på offshore Zakum Central Super Complex (ZCSC) Demotballing Project for at øge olieproduktionskapaciteten fra Zakum Field fra 2012 fremefter.

Pumperne, der er fremstillet i en kombination af superduplex og rustfrit stål, har haft en række skræddersyede designændringer for at opfylde projektets krav, som f.eks. Basisplader, der passer til platformens eksisterende layout og modifikationer af eksisterende kabinetdesign til at rumme højere maksimalt tilladte arbejdstryk.

Efterfølgende fra Amarinths tidligere succes med at levere Abu Dhabi Company for Onshore Oil Operations (ADCO), er de resterende ordrer til samme slutbruger for to forskellige dele af sit '1.8 Million Project'. Dette vil øge Abu Dhabi's olieproduktionskapacitet på land fra 1.4 til 1.8 millioner tønder om dagen og involverer udviklingen af ​​fire store oliefelter. De to første faser dækker arbejde på Bab-Thamama G / Habshan II og Qushawira felterne, der begge er blevet tildelt til NPCC.

For Bab Thamama er Amarinths anvendelsesområde for 30 API 610 procespumper, herunder VS4 og OH2 pumper, alle fremstillet med Inconel shafting for at modstå det ekstremt hårde H2S rige miljø. Amarinth gav også en fleksibel tilgang til finansiering af dette hurtige spor projekt, der arbejder tæt sammen med både sin kunde og den britiske bank, Lloyds Banking Group, for at sikre, at alle parter opnåede deres individuelle krav til dette projekt.

På Qushawira-delen af ​​projektet var Amarinths anvendelsesområde udelukkende til vertikale VS4 pumper på tilsvarende krævende applikationer - endnu engang understreget Amarinths voksende ry som markedsleder i denne særlige pumpe type.

Oliver Brigginshaw, administrerende direktør eller Amarinth kommenterede: "Sikring af disse ordrer i hurtig rækkefølge har understreget vores evne til at levere et stort antal skræddersyede pumpeløsninger på korte ledetider til olie- og gasindustrien og har yderligere styrket vores forhold til Nama Development Enterprises . Mens industrien globalt lider af forlængede ledetider på grund af forsinkelser på støberierne forårsaget af overbelastning af projekter, er vi stadig i stand til at tilbyde de korteste ledetider i branchen til vores kunder for disse typer af skræddersyede pumper. Med det for øje er vi især glade for, at vi ser gentag forretning fra ADCO. "

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.