← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth sikrer en yderligere $ 5.5M af pumpe ordrer i Abu Dhabi region

Amarinth API 610 OH2 A Series Pump

Amarinth, en førende virksomhed med speciale i design, anvendelse og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til de industrielle, kemiske og petrokemiske industri har sikret ordrer på i alt $ 5.5M fra National Petroleum Construction Company (NPCC) i Abu Dhabi.

Tegning på sin store erfaring og succes af tekniske pumper til Nordsøen operatører, kombineret med sin seneste kraftige vækst i Mellemøsten, har Amarinth vundet fire nye ordrer fra NPCC i de seneste måneder for at levere pumper i både offshore og onshore projekter. Amarinth har arbejdet tæt sammen med Nama Development Enterprises, dets agent for Abu Dhabi, for at vinde denne forretning og den lange partnerskab har nu resulteret i et betydeligt antal nye pumpe ordrer Amarinth i regionen.

Disse nyeste pumper vil blive brugt på to store projekter. Den første vil se, at Amarinth leverer API 610 A-serie og C-serie pumper til Abu Dhabi Marine Operating Company (ADMA-OPCO) til brug på offshore Zakum Central Super Complex (ZCSC) Demotballing Project for at øge olieproduktionskapaciteten fra Zakum Field fra 2012 fremefter.

Pumperne, fremstillet i en kombination af super-duplex og rustfrit stål, har haft en række skræddersyede design ændringer for at opfylde projektets krav, såsom bundplader til at passe den nuværende layout platformen og ændringer i eksisterende beklædning designs til at rumme større højeste tilladte arbejdstryk.

I forlængelse af Amarinth tidligere succes leverer Abu Dhabi Company for Onshore Oil Operations (ADCO), de resterende ordrer til samme slutbruger for to forskellige dele af sin »1.8 Million Projekt '. Dette vil øge Abu Dhabis onshore olieproduktion kapacitet fra 1.4 til 1.8 millioner tønder om dagen, og indebærer udvikling af fire store oliefelter. De to første faser dækker arbejde på Bab-Thamama G / Habshan II og Qushawira felter, som begge er blevet tildelt NPCC.

For Bab Thamama, Amarinth anvendelsesområde er for 30 API 610 proces pumper, herunder VS4 og OH2 pumper, alle fremstillet med Inconel shafting til at modstå de ekstremt hårde H2S rigt miljø. Amarinth også en fleksibel tilgang til finansiering af denne hurtige projekt arbejder tæt sammen med både sin kunde og britiske bank Lloyds Banking Group, til at sikre, at alle parter nået deres individuelle krav til dette projekt.

På Qushawira del af projektet, Amarinth anvendelsesområde udelukkende var for lodret VS4 pumper på tilsvarende krævende applikationer - igen understreger Amarinth voksende ry som markedsleder i dette særlige pumpe type.

Oliver Brigginshaw, administrerende direktør eller Amarinth udtalte: "Sikring af disse ordrer i hurtig rækkefølge har understreget vores evne til at levere en stor mængde af skræddersyede pumpeløsninger på korte leveringstider til olie-og gasindustrien og har yderligere styrket vores forhold til Nama Development Enterprises . Mens globale industri lider længere leveringstider på grund af forsinkelser ved støberier forårsaget af en overbelastning af projekter, vi er stadig i stand til at tilbyde de korteste leveringstider i branchen til vores kunder for disse typer af skræddersyede pumper. Med det i tankerne, er vi særligt glade for, at vi ser gentage forretning fra ADCO. "

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.