← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth sikrer £ 550K-ordre til API 610 vandbehandlingspumper til ny North Sea Quad 204 FPSO

Den nye Quad 204 FPSO

Amarinth, en førende virksomhed med speciale i design, anvendelse og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til Olie & Gas, petrokemiske, har kemiske og industrielle markeder sikret en ordre på fem af API 610 pumper til at blive installeret på den nye Quad 204 FPSO i øjeblikket under opførelse og bestemt til Nordsøen.

Amarinth vil levere de fem superduplexpumper i API 610 OH2 A-serien med Plan 53B-bufferforseglingsstøttesystemer monteret på skræddersyede basisplader til det nye Quad 204 Floating Production, Storage and Offloading (FPSO) fartøj. Pumperne vil blive installeret i den producerede vandbehandling og reservoartryksvedligeholdelsesinjektionspakken leveres af MI SWACO. Quad 204 FPSO-projektet vil sætte et nyt benchmark i FPSO's funktionsdygtighed, vedligeholdelse, pålidelighed og driftssikkerhed, når den kommer i drift i 2013 til erstatning for den eksisterende BP Schiehallion FPSO.

I marts forpligtede den britiske regering sin støtte til olie- og gasfirmaer ved at indføre en skattefradrag på £ 3bn for åbning af nye felter vest for Shetland, hvor det sidste område af bassinet blev udviklet. Beliggende i dybt vand er disse felter teknisk udfordrende og farlige at operere i, men de indeholder en anslået 20% af landets resterende reserver.

Amarinth blev henvendt til at levere pumperne til dette prestigefyldte Quad 204 FPSO-projekt for sin ekspertise og track record med at levere pålidelige pumper, der opfylder de krævende krav til dybhavs offshore olie- og gasoperatører.

Harry Coldrey, britisk OEM-salgschef hos Amarinth, arbejdede tæt sammen med MI SWACO og BP og indledte en teknisk undersøgelse af kravene til vandbehandling og FPSO-fartøjsrestriktioner. Efter denne konsultation gennemførte Amarinth designarbejdet i en tre-vejs høring med John Crane og BP ingeniører til at udvikle en integreret pakke og pakningssystem til pakker på en skræddersyet bundplade, som kunne rummes inden for det meget begrænsede dækrum på fartøjet. Tætningsstøttesystemet blev monteret på bundpladen i et usædvanligt arrangement, og grundpladen måtte derfor gennemgå en omfattende analyse under designet for at sikre, at den havde den krævede stivhed og opfyldte de strenge støj- og vibrationsspecifikationer.

Quad FPSO-skroget bliver bygget i Korea og derefter monteret i Singapore, før det sejles til Shetlandsøerne, der undergår ibrugtagning på rute til driftsopgaver i anden halvdel af 2013.

Oliver Brigginshaw, adm. Direktør for Amarinth, kommenterede: "Vi er meget glade for at have været bedt om at levere vandbehandlingspumper til dette nye topmoderne FPSO-fartøj. Det bygger på det forhold, vi har udviklet over antallet af tidligere projekter med både MI SWACO og BP. Det er også Harrys første store ordre for Amarinth, og han arbejder nu på en række muligheder for operatører i Nordsøen som følge af den øgede investering i regionen. Vi er også glade for at have netop vundet en anden ordre for VS4 pumper fra Hyundai Heavy Industries til det samme projekt. "

www.amarinth.com

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.