← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth sikrer £ 550K For API 610 vandbehandling pumper til ny Nordsø Quad 204 FPSO

Den nye Quad 204 FPSO

Amarinth, en førende virksomhed med speciale i design, anvendelse og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til Olie & Gas, petrokemiske, har kemiske og industrielle markeder sikret en ordre på fem af API 610 pumper til at blive installeret på den nye Quad 204 FPSO i øjeblikket under opførelse og bestemt til Nordsøen.

Amarinth vil levere de fem API 610 OH2 A-serien super duplex pumper med Plan 53B buffer fluidumtætning støttesystemer monteret på skræddersyede bundplader til den nye Quad 204 Floating Production, Storage og losning (FPSO) fartøj. Pumperne vil blive installeret i det producerede vand behandling og reservoir trykholdning reinjektion pakke bliver leveret af MI SWACO. Quad 204 FPSO projekt vil sætte en ny benchmark i FPSO brugervenlighed, vedligeholdelse, pålidelighed og driftssikkerhed, når det kommer i drift i 2013 at erstatte den eksisterende BP Schiehallion FPSO.

I marts, den britiske regering lovede sin støtte til olie og gas virksomheder ved at indføre en £ 3bn fradrag for at åbne op for nye områder vest for Shetlandsøerne, det sidste område af bassinet til venstre for at blive udviklet. Beliggende på dybt vand, disse felter er teknisk udfordrende og farligt at operere i, men de indeholder en anslået 20% af de resterende reserver landets.

Amarinth blev kontaktet for at levere pumper til denne prestigefyldte Quad 204 FPSO projekt for sin ekspertise og track record i at yde pålidelige pumper, der opfylder de strenge krav i dybt vand offshore olie og gas operatører.

Harry Coldrey, UK OEM Sales Manager hos Amarinth, arbejdede tæt sammen med MI SWACO og BP og indledte en upfront engineering undersøgelse af vandbehandling krav og FPSO restriktioner fartøj. Efter denne høring Amarinth påtog design arbejde i en tre-vejs samråd med John Crane og BP ingeniører at udvikle en integreret pumpe og forsegle støtteordning pakken på en skræddersyet bundplade, der kan rummes inden for den meget begrænsede dæksplads af fartøjet. Forseglingen støtteordning var monteret på bundpladen i en usædvanlig arrangement og så bundpladen måtte gennemgå omfattende analyse under design for at sikre, at det havde den nødvendige stivhed og mødte de strenge støj og vibrationer specifikationerne.

Quad FPSO skrog bliver bygget i Korea og derefter indrettet i Singapore, før de sejlede til Shetlandsøerne whist undergår idriftsættelse på vej til operative opgaver i løbet af anden halvdel af 2013.

Oliver Brigginshaw, administrerende direktør for Amarinth, udtaler: "Vi er meget glade for at have blevet bedt om at levere vandbehandlingsanlæg pumper til denne nye state-of-the-art FPSO fartøj. Den bygger på forhold, vi har udviklet sig over antallet af tidligere projekter med både MI SWACO og BP. Det er også Harrys første større ordre på Amarinth, og han arbejder nu på en række muligheder for Nordsø-operatører som følge af de øgede investeringer i regionen. Vi er også glade for at have netop vundet en anden ordre på VS4 pumper fra Hyundai Heavy Industries til samme projekt. "

www.amarinth.com

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.