← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth leverer 750,00GBP af højtlegeret pumper til ZADCO med kort gennemløbstid for Zirku Island produceret vand filtreringssystem

ZADCO

Amarinth, en førende virksomhed med speciale i design, anvendelse og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til de industrielle, kemiske og petrokemiske industri har leveret £ 750K API 610 OH2 pumper til ZADCO i forskellige eksotiske legeringer, herunder Inconel legering 825, for en offshore pilotanlæg på Zirku Island, Abu Dhabi, på en bly-tid ti uger hurtigere end sin nærmeste konkurrent kunne opnå.

Den nye pilotanlæg, for en planlagt større installation, blev bestilt af ZADCO på Zirku Island, som ligger 140 kilometer nord-vest for Abu Dhabi. Med sine avancerede olie-og gasinstallationer, er Zirku betragtes som den vigtigste industrielle base til forarbejdning, opbevaring og eksport af olie fra Upper Zakum, Umm Al-Dalkh og Satah Fields.

En producerede vand behandling system blev krævet af ZADCO på en meget kort gennemløbstid at opfylde planter opererer deadline. Pumperne til filtrering system, der kræves en lav forskydning design med henblik på at olie og vand ikke er blevet emulgeret ellers processen ville blive uvirksom. Det producerede vand var høj i H2S, og så pumperne skulle fremstilles i en høj nikkellegering til at modstå de ekstremt korrosive virkninger af H2S.

Amarinth har en stærk track record for at levere til det krævende og prestigefyldte projekter off-shore i Mellemøsten, samt en lang etableret globalt ry som en off-shore leverandør til Vesterhavet, Malaysia, Skandinavien og Produktion, Storage og losning (FPSO) fartøjer. Denne rekord, kombineret med dens erfaring i at levere API 610 OH2 pumper til produceret vand behandling pakker, som generelt kræver lave shear designs, sikrede Amarinth £ 750K kontrakt efter, at selskabet med succes vist, at det kunne designe og fremstille de nødvendige pumper i de eksotiske materialer ti uger hurtigere end sin nærmeste konkurrent, så datoen provision af anlægget, der skal opfyldes.

Baseret på selskabets tidligere succeser rundt om i verden, vil Amarinth bygge på denne mulighed, hvilket er det første pilotprojekt i den store Satah Full Field udviklingsprojekt.

Umiddelbart efter denne succes Amarinth sikret yderligere ordrer fra ZADCO at opgradere API 610 VS4 lodrette pumper, som det leveres til virksomheden i 2009, med state-of-the-art flow sensorer og eksterne flush linjer. De nye sensorer sikrer, at pumpelejer ikke løber tør, en sikkerhed og sundhed bekymring i sådanne farlige miljøer, hvor en stor pumpe svigt kan forårsage tab af menneskeliv.

Et vigtigt aspekt af drikkesteder denne ekstra forretning var Amarinth service excellence, evne til at arbejde med kunden i design-og specifikationen fase og dens virksomhedsfleksibilitet at handle hurtigt på de skiftende ønsker og krav fra ZADCO, navnlig med hensyn til lejernes levetid og behovet for kontinuerlig produktion i løbet af denne opgradering.

Oliver Brigginshaw, administrerende direktør for Amarinth, udtaler: "Vi er glade for, at vi bygger videre på vores forhold til ZADCO. Denne nye ordre udvider vores eksisterende stærke på land tilstedeværelse i Mellemøsten i offshore, hvor vi kan bringe den erfaring, vi har opbygget gennem mange år i sektorer såsom Nordsøen og Malaysia til at bære. Denne ordre åbner store muligheder for os i regionen, som allerede har understreget af det efterfølgende arbejde, vi lige har fået tildelt af ZADCO at opgradere VS4 pumper. Efter Satah Fuld Fyld Project vi nu fokuseret på den store SAS (Sahil, Asab og Shah) offshore Development Project og fortsætte med at målrette de specialiserede krav i olie-og gasindustrien. "

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.