← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth leverer 750,00GBP af højlegeringspumper til ZADCO på kort ledetid for Zirku Island produceret vandfiltreringssystem

ZADCO

Amarinth, der er en førende virksomhed med speciale i design, anvendelse og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til industri, kemikalier og petrokemiske industrier har leveret £ 750K af API 610 OH2 pumper til ZADCO i forskellige eksotiske legeringer, herunder Inconel legering 825, til en offshore-pilotanlæg på Zirku-øen, Abu Dhabi, på en blytid ti uger hurtigere end den nærmeste konkurrent kunne opnå.

Det nye pilotanlæg til en planlagt større installation blev bestilt af ZADCO på Zirku Island, som ligger 140 kilometer nordvest for Abu Dhabi. Med sine avancerede olie- og gasinstallationer anses Zirku for at være den vigtigste industrielle base til behandling, opbevaring og eksport af olie fra Øvre Zakum, Umm Al-Dalkh og Satah Fields.

ZADCO krævede et produceret vandbehandlingssystem på en meget kort ledetid for at opfylde plantens driftsfrist. Pumperne til filtreringssystemet krævede et lavt forskydningsdesign for at olie og vand ikke blev emulgeret, ellers ville processen blive gjort ineffektiv. Det producerede vand var højt i H2S, og derfor måtte pumperne fremstilles i en høj nikkel legering for at modstå de ekstremt ætsende virkninger af H2S.

Amarinth har en stærk track record for at levere til krævende og prestigefyldte off-shore projekter i Mellemøsten samt et langt etableret globalt ry som leverandør offshore til Nordsøen, Malaysia, Skandinavien og Produktion, Opbevaring og Aflæsning (FPSO) fartøjer. Denne rekord kombineret med sin erfaring med at levere API 610 OH2 pumper til producerede vandbehandlingspakker, som generelt kræver lavskærende design, sikrede Amarinth £ 750K-kontrakten, efter at firmaet med succes har demonstreret, at det kunne designe og fremstille de nødvendige pumper i de eksotiske materialer ti uger hurtigere end sin nærmeste konkurrent, hvilket gør det muligt at opfylde kommissionsdatoen for planten.

På baggrund af virksomhedens tidligere succeser rundt om i verden vil Amarinth bygge videre på denne mulighed, hvilket er det første pilotprojekt i det store Satah Full Field Development-projekt.

Umiddelbart efter denne succes sikrede Amarinth yderligere ordrer fra ZADCO for at opgradere API 610 VS4 lodrette pumper, som den leverede til virksomheden i 2009, med state-of-the-art flow sensorer og eksterne flush linjer. De nye sensorer sikrer, at pumpelagerene ikke løber tørt, en sundheds- og sikkerhedsmæssig bekymring i sådanne farlige omgivelser, hvor en større pumpesvigt kan forårsage tab af liv.

Et vigtigt aspekt ved at vinde denne ekstra virksomhed var Amarinths service excellence, evne til at arbejde med kunden i design- og specifikationsfasen og dets forretningsmæssige fleksibilitet til at handle hurtigt på de ændrede anmodninger og krav fra ZADCO, især hvad angår lejeliv og behovet for løbende produktion under denne opgradering.

Oliver Brigginshaw, adm. Direktør for Amarinth, kommenterede: "Vi er glade for, at vi bygger på vores forhold til ZADCO. Denne nye ordre udvider vores eksisterende stærke on-shore-tilstedeværelse i Mellemøsten til offshore, hvor vi kan medbringe de erfaringer, vi har opbygget i mange år inden for sektorer som Nordsøen og Malaysia. Denne ordre åbner store muligheder for os i regionen, som allerede har understreget af det efterfølgende arbejde, vi netop har fået tildelt af ZADCO for at opgradere VS4 pumperne. Efter Satah Full Fill Projektet fokuserer vi nu på det store SAS (Sahil, Asab og Shah) offshore Development Project og fortsætter med at målrette de specialiserede krav i olie- og gasindustrien. "

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.