← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Nøjagtig flowmåling af ætsende væsker

korrosiv væskestrømmåling

Titan Enterprises rapporterer, hvordan dens Metraflow ultralydstrømningsmåler er blevet udvalgt af et førende fluidmålerings- og vandbehandlingsfirma til nøjagtigt at måle kemisk desinfektionsdosering ved hjælp af natriumhypochlorit.

Natriumhypochlorit (NaOCl) er en stærkt ætsende væske, der almindeligvis anvendes som et oxidations- og blegemiddel og som et desinfektionsmiddel. Disse egenskaber udfordrer komponentdele, der anvendes i de fleste flowmålere.

Neil Hannay, senior udviklingsingeniør hos Titan Enterprises kommenterede "Vores kunde valgte Metraflow, fordi dets rene boring er baseret på et kemisk resistent Perfluoralkoxy Alkan (PFA) rør, hvortil der er monteret højfølsom ultralydssensorer. Den fremragende kemiske stabilitet i det enkelte PFA-flowrør kombineret med mangel på forbindelser eller tætninger i selve flowmåleren muliggør langvarig nøjagtig flowmåling af ætsende væsker ".

Metraflows ultralydsstrømmåler er designet til kunder, der har ansvaret for applikationer, som udviser væskeforenelighedskompetencer. Ved hjælp af patenteret ultralydteknologi kan MetraFlow betjene pålideligt med fremragende nøjagtighed på tværs af strømningsområder fra 20 til 5000 ml / min, med en fremragende nedtur af 50: 1; repeterbarhed (+/- 0.1%); linearitet og en læsningsnøjagtighed på bedre end +/- 0.5% fuld skala.

Hver Metraflow ultralyd flowmåler leveres som standard med et LCD display og tre kundekonfigurerbare digitale input / output muligheder og en analog udgang. Fleksibel interface software giver dig mulighed for at konfigurere Metraflow flowmåleren som krævet via en USB-port, hvilket giver stor fleksibilitet til at optimere enheden til integration inden for et større kemisk produktionsoperationsanlæg.

For yderligere information om Metraflows ultralydsmængder, bedes du venligst besøge her eller kontakt Titan Enterprises på + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.