← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

ABB løser niveaumålingsproblem for spildevandsanlæg

niveau sender

En ABB K-TEK LM200 laserniveausender hjælper et velkendt spildevandsanlæg tilbage til pålidelig niveaumåling efter problemer med en konkurrents hydrostatiske niveau transmitter.

Virksomheden bruger niveaumåling til at aktivere pumper til et forbehandlingsanlæg, når vandet når et forudbestemt volumen. Tidligere måtteknik undlod at klare mængden af ​​affald og grus, der var til stede i spildevandet, som tilstoppede sensorer, hvilket forårsager unøjagtige aflæsninger og gør dem vanskelige at genkalibrere.

ABB K-TEK LM200 lasersender er ideel til denne applikation og blev målrettet designet til måling af tørstof, faststof og opslæmninger i afstande på op til 200-fødder. Den har et avanceret timing system og sofistikeret, selvkorrigerende signalbehandlingsfunktion, der gør det muligt at måle niveau, afstand og position præcist og pålideligt under de hårdeste forhold.

Et centralt element i LM200 er dets evne til at arbejde i nærværelse af støv, dampe eller turbulens. Et robust, pulverlakeret aluminiumskabinett, klassificeret til IP65 eller NEMA 4X, med CL II og III, Div 1 og 2, Gr E, F, G støvtændingsfastsættelser til FM og CSA sikrer drift i en række udfordrende miljøer. Støvrør af rustfrit stål forhindrer støvopbygning og beskytter den optiske linse mod at blive overtrukket.

Ikke-kontaktmålingsteknologier, såsom ultralyd og open air radar, har en iboende "beam spread" -type (op til 24˚) og har svært ved at håndtere problemer som støv, vibrationer og konstant skiftende niveauer. Imidlertid overvinder LM200 disse ved at kombinere nøjagtige, langdistance laser målinger uden stråle divergens (mindre end 0.2˚).

Systemdesignet gør det muligt for softwaren hurtigt at foretage afmålingsmålinger, hvilket giver mere tid til sofistikeret signalbehandling, dataanalyse og afstandsvisning. En intelligent 'Last puls'-kapacitet betyder, at LM200 kan vælge sande signaler blandt de mange, der afspejles fra støvskyder, agitatorblade eller andre forhindringer. Farvekompensation korrigerer for svage eller for store retursignaler. Variabel forstærkning gør det muligt for LM200 at vælge det bedste retursignal i hurtigt skiftende synlighedsforhold, såsom støv, dampe og materialer af forskellige farver.

LM200 transmitteren tager målinger ved hjælp af en laser med en ekstrem lille bølgelængde på ~ 1 mikrometer. Som følge heraf har enheden næsten ingen vinkeldivergens, selv over lange afstande. Det kan fokuseres snævert og sikrer, at det ikke samler indblandinger fra omgivende objekter. Systemet kan også måle skrå vinkler med nøjagtighed af nøjagtigheden. Dette gør det muligt at operere i komplekse fartøjer, selvom de indeholder interne strukturer.

LM200 er også immun for refleksioner og ekkoer, hvilket giver konsekvent ydeevne på faststoffer og total immunitet over for "kegle" og "kegle ned" variationer i materialet, der måles.

ABB kan designe og fremstille niveauudstyr, der er egnet til selv de hårdeste industrielle anvendelser, herunder højtryk, ekstreme temperaturer, lave specifikationer og lave dielektriske konstanter.

For mere information venligst send email [Email protected] eller ring 0870 600 6122, ref. 'niveau måling'.

ABB Measurement Products

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.