← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

ABB hjælper C2C med at bryde MoD-forbrugsmål 11 år tidligt

ABB elektromagnetiske flowmetre

C2C har brugt ABB elektromagnetiske flowmetre til at opfylde strenge offentlige bæredygtighedsmål 11 år forud for planlægning og er en del af en gruppe, der vandt en national utility industry award for supply chain excellence.

Et konsortium af Severn Trent Services og Costain, C2C er medlem af Aquatrine Supplier Association, der overførte ansvaret for forsvarsministeriets (MoD) vandtjenester til tre forskellige entreprenører. C2C er ansvarlig for at levere vandtjenester i Nord-, Øst- og Sydøst England.

Ved at anvende de nyeste teknikker og teknologier i lækagesøgning, som ABBs AquaMaster, og reparere på tværs af forsvarslandet, har Aquatrine-teamet kunnet levere besparelser på 25 millioner liter vand hver dag.

Elektromagnetiske flowmålere spillede en central rolle i at skære vandlækage på tværs af en stor del af forsvarsministeriet med reduktioner af 60% opnået på nogle steder. Lækage faldt med ca. 2 millioner m3 / år på tværs af mere end 1,500 MoD-steder, hvor vand og affaldshjælp aktiveres af C2C Services.

C2Cs vandleder, Mark Amor, siger, at AquaMaster-målere fra ABB har været centrale for succesen med C2C's lækage reduktionsprogram. "Vi har brugt en målrettet tilgang, og det er alt baseret på tilgængeligheden af ​​data af høj kvalitet."

Omkring 1100 AquaMasters er allerede installeret, med flere meter planlagt, hvor der kræves yderligere flowdata. Med et måleområde på 1000: 1 er AquaMasters nøjagtige på tværs af en meget bred vifte af strømme, hvilket gør dem ideelle til dette projekt. 'Bruttometre' bruges til at måle forbruget på hvert sted ved at overvåge den brutto indgående vandforsyning. Disse bruges også til løbende at validere Statutory Undertaker (SU) indtægtsmålere, som bruges af lokale vandvirksomheder til at generere regninger. 'Night line meters' giver en kritisk indikation af lækage niveauer i perioder, hvor det lovlige forbrug er mindst.

En vigtig del af AquaMasters leveres er konvergensen af ​​flowmåling, datalogging og GSM-SMS-teknologi i en enhed. Ved hjælp af denne teknologi kan C2C eksternt indstille den integrerede datalogger til enten high-resolution 1-minuts logføring til grundig undersøgelse af natlinjer eller en standard 15-minutfrekvens til normal drift. En gang om dagen uploades alle aflæsninger til en central server ved hjælp af SMS-beskeder, der sendes via AquaMaster's indbyggede GSM-faciliteter.

På serveren administreres dataene automatisk ved hjælp af AutoChart-software fra Information og Performance Services (I + P). AutoCharts Windows-baserede interface viser alle målere og deres aflæsninger grafisk eller numerisk. Det viser også status for hver meter ved hjælp af et trafiklys alarmsystem. C2C-projektet er en stor udbredelse af ABBs AquaMaster-målere i forbindelse med AutoChart.

En gang på den sikre server kan dataene læses og manipuleres over internettet fra hvor som helst i verden. "Denne tilgang betyder, at C2C ikke behøver at have sofistikeret software indlæst på alle sine pc'er," siger jeg + P adm. Direktør Ashley Roe. "Det er alt på serveren."

Kombinationen af ​​AquaMasters og AutoChart betyder, at systemet registrerer faktiske måleraflæsninger, hvilket giver det en fordel i forhold til andre systemer ifølge Roe. "Mange andre systemer anvender udledte aflæsninger fra pulser sendt af målerne til separate loggere, men vores læser måleren selv. Dette gør det mere præcist ved at eliminere de fejl, der normalt er forbundet med signalkonvertering til pulserende output, der er nødvendige for overførsel til loggere. "

For at opfylde sine kontraktmæssige og forretningsbehov overvåger C2C vandforsyningen i hele regionen til en høj standard for nøjagtighed. Oplysningerne bruges til reduktion af lækage og fakturering. "Elektromagnetiske målere er virkelig den eneste måde at opnå den nøjagtighed på," siger Amor.

C2C skal også kunne kontrollere, at målerne fortsætter med at levere nøjagtige aflæsninger i hele deres liv. "Vi er forpligtet til at demonstrere, at vi er i overensstemmelse med og leverer et revisionsspor, så kontrollen er meget vigtig," siger Amor. Alle AquaMaster-målerne er blevet elektronisk aftrykt, så enhver afvigelse fra den oprindelige fabriks elektromagnetiske ydeevne og kalibrering kan detekteres ved hjælp af ABBs CalMaster2-verifikationssystem.

For hver administreret side har C2C identificeret et punkt, hvor yderligere lækage reduktion vil være uøkonomisk, og målet er at nå det niveau i hvert enkelt tilfælde. "Når vi har nået det økonomiske punkt for lækagereparation, vil fortsat overvågning gøre det muligt for os at se nogen nye lækager, som de opstår." Siger Robin Phillips, vicedirektør for C2C. "For alle organisationer med private distributionssystemer er vores økonomiske reparation betydeligt lavere end et typisk vandværktøj, fordi vores omkostninger ved lækage er baseret på prisen betalt for vand i modsætning til de meget lavere omkostninger ved vandproduktion. Med ABB-teknologien kan vores teknikere reducere omkostningerne ved at identificere og reparere lækager meget hurtigt. "

"Enhver reduktion i lækage som set i denne applikation sparer ikke kun vand til C2C og MoD, men sparer også energi, der bruges til at pumpe og producere vand," siger Tony Hoyle, ABBs UK & Ireland General Manager - Sales Measurement Products ". Dette har også en positiv miljøpåvirkning, der gør det muligt for C2Cs kunder at reducere deres CO2-udslip betydeligt og minimere brugen af ​​omkostningerne. "

For mere information om denne anvendelse af ABBs AquaMaster flowmåler teknologi, email [Email protected] ref. 'C2C' eller ring 0870 600 6122.

ABB Measurement Products

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.