← Tilbage til Pumper kategori

Kr 300 Million Spildevand Facility Vælger november MONO Fremad kavitetspumper

skrider kavitetspumper

NOV Mono har leveret ti fremskredende hulrumspumper, der er installeret i hjertet af et nyt spildevandsrensningsværk i Sussex. Southern Water-værkerne i Peacehaven har en række forskellige Mono ™ -pumper, herunder EZstrip ™ kagepumper, LF-injektionspumper og Widethroat pumper.

De nye Peacehaven-værker er en del af en miljøforbedring på £ 300 millioner, der også omfatter 11-kilometer af nybyggede kloaktunneler, tre nye pumpestationer og et nyt 2.5-kilometerudfald, der er bygget på nærliggende Friars Bay. "Det skaber et stort behov for pålidelige og effektive pumpeløsninger, som vil hjælpe med at holde planten til enhver tid effektiv," siger Mono Account Manager Mike Burton.

Mono arbejdede sammen med to af de slambehandlingsudstyrsleverandører, der var involveret i projektet, ANDRITZ GROUP og Saxlund International, for at tilbyde de mest effektive pumpeløsninger. "For ANDRITZ, der leverede anlæggets slamafvandings- og tørringsudstyr, leverede vi en række pumper, som nu bruges til forskellige opgaver," fortsætter Mike. "Disse omfatter overførsel af importeret slamkage, dosering afvandet slamkage og grænselagssprøjtning, hvor smøremiddel sættes til rørsystemet for at sikre, at slammet bevæger sig glat gennem systemet. Hver af disse er en nøgleapplikation i sig selv, så pålidelig drift er helt afgørende. "

Mono leverede en tilsvarende mangfoldig pakke af pumper til Saxlund International, som leverede slibekage modtagelse, opbevaring og håndteringsudstyr til anlægget, "Disse bruges nu til kageblanding, tørretumbler, kageoverførsel og polymerdosering," tilføjer Mike.

"Dette projekt viser helt sikkert Monos evne til at levere en rigtig omfattende pakke af pumper til store projekter som denne. De specifikke pumpebehov på fabrikken varierer ganske betydeligt fra pligt til told, lige fra slamoverførsel til smøring og dosering, men det omfattende udvalg af produkter, vi tilbyder, betød, at vi kunne lette alle disse krav. "

Mange af Mono-pumperne til Peacehaven har selskabets innovative EZstrip ™ -teknologi, som hurtigt er blevet accepteret i spildevandssektoren som en praktisk og yderst effektiv måde at reducere vedligeholdelsesomkostningerne og forbedre oppetiden. EZstrip ™ -designet gør det muligt at demontere kagepumpen ved blot at fjerne et par skruer og uden at afbryde eller fjerne rør. Dette giver øjeblikkelig adgang til de roterende dele, så blokeringer kan fjernes hurtigt og nemt og kan reducere den tid, der er taget for at fjerne et fulddrevstog, herunder rotor, stator og skruetransportør fra en hel dag ned til kun otte minutter.

"EZstrip ™ -teknologien på Mono-pumper gør det muligt at vedligeholde dem på plads, og det giver bestemt attraktive besparelser med hensyn til vedligeholdelsestider og -priser," tilføjer Matt Drew, Salgschef for Saxlund. "At have så mange forskellige pumper, som leveres af en enkelt producent, var også et attraktivt forslag, da det hjalp med at sikre kompatibilitet mellem forskellige dele af processen."

De afsluttede Peacehaven spildevandsrensningsarbejder er dækket af en 18,000m & sup2; græs tag - et af de største grønne tag i sin art i Europa - og håndterer de 95 millioner liter spildevand, der genereres hver dag af beboerne i Peacehaven, Telscombe, Saltdean, Rottingdean, Ovingdean og Brighton and Hove.

For flere detaljer om Mono besøg www.mono-pumps.com eller ring + 44 (0) 161 339 9000.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.