← Tilbage til Pumper kategori

Kr 300 Million Spildevand Facility Vælger november MONO Fremad kavitetspumper

skrider kavitetspumper

NOV Mono har leveret ti fremskredende hulrumspumper, der er installeret i hjertet af et nyt spildevandsanlæg i Sussex. Southern Water-værkerne i Peacehaven har en række forskellige Mono ™ -pumper, herunder EZstrip ™ kagepumper, LF-injektionspumper og Widethroat pumper.

De nye Peacehaven-værker er en del af en miljøforbedring på £ 300 millioner, der også omfatter 11-kilometer af nybyggede kloaktunneler, tre nye pumpestationer og et nyt 2.5-kilometerudfald, der er bygget på nærliggende Friars Bay. "Det skaber et stort behov for pålidelige og effektive pumpeløsninger, som vil hjælpe med at holde planten til enhver tid effektiv," siger Mono Account Manager Mike Burton.

Mono arbejdet med to af de udbydere slambehandling udstyr involveret i projektet, ANDRITZ GROUP og Saxlund International, for at tilbyde de mest effektive pumpeløsninger. "For ANDRITZ, som leverede anlæggets slamafvanding og tørring udstyr, vi leveret en række pumper, der nu bliver brugt til forskellige opgaver," fortsætter Mike. "Disse omfatter overførsel importeret slamkage, dosering afvandet slamkage og grænselag injektion hvor smøremiddel tilsættes til rørsystemet for at sikre, at slammet bevæger sig jævnt gennem systemet. Hver af disse er en vigtig anvendelse i sin egen ret, så pålidelig drift er helt afgørende. "

Mono leverede en tilsvarende forskellige pumpepakke til Saxlund International, som leverede slibekage modtagelse, opbevaring og håndteringsudstyr til anlægget. "Disse bruges nu til kageblanding, tørretumbler, kageoverførsel og polymerdosering," tilføjer Mike.

"Dette projekt viser sikkert Mono evne til at levere en virkelig omfattende pakke af pumper til storstilede projekter som denne. Varierer de specifikke pumpekrav på fabrikken ganske betydeligt fra pligt til afgift, der spænder fra overførsel slam igennem til smøring og dosering, men det omfattende udvalg af produkter, som vi tilbyder betød, at vi var i stand til at opfylde alle disse krav med lethed. "

Mange af de monopumper, der leveres til Peacehaven, har selskabets innovative EZstrip ™ -teknologi, som hurtigt er blevet accepteret i spildevandssektoren som en praktisk og yderst effektiv måde at reducere vedligeholdelsesomkostningerne og forbedre oppetiden. EZstrip ™ -designet gør det muligt at demontere kagepumpen ved blot at fjerne et par skruer og uden at fjerne eller fjerne rør. Dette giver øjeblikkelig adgang til de roterende dele, så blokeringer kan fjernes hurtigt og nemt og kan reducere den tid, der er taget for at fjerne et fulddrevstog, herunder rotor, stator og skruetransportør fra en hel dag ned til kun otte minutter.

"The EZstrip ™ teknologi på Mono pumper tillader dem at blive opretholdt på plads, og som helt sikkert tilbyder attraktive besparelser i form af vedligeholdelse og omkostninger," tilføjer Matt Drew, salgschef for Saxlund. "At have en så bred vifte af pumper, der leveres af en enkelt producent var også et attraktivt tilbud, som det hjalp med at sikre kompatibilitet mellem de forskellige dele af processen."

Den færdige Peacehaven spildevandsbehandling værker er omfattet af en 18,000m ² græs tag - en af ​​de største grønne tag af sin art i Europa - og håndterer 95 millioner liter spildevand, der genereres hver dag af residenter i Peacehaven, Telscombe, Saltdean, Rottingdean, Ovingdean og Brighton and Hove.

For flere detaljer om Mono besøg www.mono-pumps.com eller ring + 44 (0) 161 339 9000.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.