← Tilbage til Pumper kategori

Kr 300 Million Spildevand Facility Vælger november MONO Fremad kavitetspumper

skrider kavitetspumper

NOV Mono har leveret ti fremskridende hulrumspumper, der er installeret i hjertet af et nyt rensningsanlæg i Sussex. Det sydlige vandværk i Peacehaven har en række forskellige Mono ™ -pumper, inklusive EZstrip ™ kagepumper, LF-injektionspumper og Widethroat-pumper.

De nye Peacehaven-værker er en del af en miljøforbedring på £ 300 millioner, der også inkluderer 11 kilometer med nyopførte kloakketunneler, tre nye pumpestationer og et nyt 2.5 kilometer-udfald, der er konstrueret ved Friars Bay i nærheden. ”Det skaber et betydeligt behov for pålidelige og effektive pumpeløsninger, der hjælper med at holde anlægget i drift på alle tidspunkter,” siger Mono Account Manager Mike Burton.

Mono samarbejdede med to af leverandørerne af slambehandlingsudstyr, der var involveret i projektet, ANDRITZ GROUP og Saxlund International, for at tilbyde de mest effektive pumpeløsninger. ”Til ANDRITZ, der leverede anlæggets slamafvandings- og tørringsudstyr, leverede vi en række pumper, som nu bruges til forskellige opgaver,” fortsætter Mike. ”Disse inkluderer overførsel af importeret slamkage, dosering afvandt slamkage og grænselagindsprøjtning, hvor smøremiddel tilsættes rørledningerne for at sikre, at slammet bevæger sig jævnt gennem systemet. Hver af disse er en nøgleapplikation i sig selv, så pålidelig drift er absolut vigtig. ”

Mono leverede en lignende forskelligartet pakke med pumper til Saxlund International, der leverede slamkage-modtagelses-, opbevarings- og håndteringsudstyr til anlægget, ”Disse bruges nu til kageblanding, tørretilførsel, kageoverførsel og polymerdoseringsanvendelser,” tilføjer Mike.

”Dette projekt demonstrerer bestemt Monos evne til at levere en rigtig omfattende pakke med pumper til store projekter som denne. De specifikke pumpekrav på anlægget varierer ganske markant fra told til told, lige fra slamoverførsel til smøring og dosering, men det omfattende udvalg af produkter, som vi tilbyder, betød, at vi var i stand til let at imødekomme alle disse krav. ”

Mange af Mono-pumperne tilvejebragt til Peacehaven har virksomhedens innovative EZstrip ™ -teknologi, som hurtigt er blevet accepteret i spildevandssektoren som en praktisk og yderst effektiv måde at reducere vedligeholdelsesomkostninger og forbedre oppetid. EZstrip ™ -designet tillader, at kagepumpen demonteres ved blot at fjerne nogle få skruer og uden at afbryde eller fjerne rørledninger. Dette giver øjeblikkelig adgang til de roterende dele, så blokeringer kan fjernes hurtigt og nemt og kan reducere den tid det tager at fjerne et fuldt drivtog, inklusive rotor, stator og skruetransportør fra en hel dag, ned til kun otte minutter.

”EZstrip ™ -teknologien på Mono-pumperne gør det muligt at vedligeholde dem på plads, og det giver bestemt attraktive besparelser med hensyn til vedligeholdelsestider og omkostninger,” tilføjer Matt Drew, salgschef for Saxlund. ”At have en så bred vifte af pumper leveret af en enkelt producent var også et attraktivt forslag, da det var med til at sikre kompatibilitet mellem forskellige dele af processen.”

De afsluttede fredningsanlæg til spildevandsrensning er dækket af et 18,000m² grastak - et af det største grønne tag i sin art i Europa - og håndterer 95 millioner liter spildevand, som hver dag genereres af beboere i Peacehaven, Telscombe, Saltdean, Rottingdean, Ovingdean og Brighton og Hove.

For flere detaljer om Mono besøg www.mono-pumps.com eller ring + 44 (0) 161 339 9000.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via