← Tilbage til Pumper kategori

Vakuumpumper hjælper med at spare vand og energi ved University of Reading

AxFlow, Vakuumpumper

The University of Reading er begyndt at opnå vand- og energibesparelser på sit Bio Food Hall i Food & Nutritional Sciences Department efter installationen af ​​to Busch RA oliesmurte lamel pumper for vakuum kredsløb. Ifølge universitetets Energi manager Dan Fernbank, da de to pumper blev installeret af AxFlow tidligere på året, vandbesparelser på mellem 20 og 30m³ per dag bliver nået, hvilket er hvad der svarer til mellem 7,000m³ og 11,000m³ årligt.

Universitetets Fødevare- og Ernæringsvidenskabelige Afdeling er den eneste britiske universitetsfacilitet med en fuldt udstyret fødevareforarbejdningshal og har adgang til mange specialiserede analytiske forskningsredskaber. Vakuumkredsløbet er et grundlæggende krav for alle laboratorierne, og rørsystemet løber rundt i bygningen, hvilket gør det muligt for de forskellige laboratorier at trække fugt på bestemte punkter.

"De to Busch-pumper, som vi leverede, udskiftede to vakuumpumper, som havde fungeret siden bygningen blev åbnet i 1985," rapporterer Andy Woods, salgsteknik, AxFlow. "De oprindelige pumper havde vand løbende igennem dem med en hastighed på 12 liter pr. Minut med henblik på afkøling, men fordi det ikke kunne omcirkuleres, fik vandet lov til at dræne væk. Ved at beregne mængden af ​​vand, der spildes og dets omkostninger til universitetet, blev der truffet beslutning om at afhjælpe situationen. Det var kort tid efter dette, at AxFlow Windsor blev indkaldt til at lave en anbefaling om udskiftningspumper. "

De udskiftede Busch oliesmøre pumper kræver ikke vandkøling, hvilket eliminerer ethvert behov for vand. En yderligere attraktion af denne pumpe type er, at den er mere energieffektiv. "Vi tilbød universitetet to muligheder, en væske ring vakuumpumpe med delvis forsegling vand recirkulation og den oliesmitte roterende skovl pumpe," fortsætter Andy Woods. "Selv om den anden mulighed kræver regelmæssig service, betyder effektivitetsbesparelsen, at denne mulighed blev valgt, og vi gik videre og fjernede de gamle pumper og installerede de nye i marts."

Med hensyn til vandsparet rapporterer Dan Fernbank, at dette vil tegne sig for 3% til 4% af universitetets samlede årlige vandforbrug. "I økonomi svarer dette til mellem £ 12,000 og £ 18,000 årligt og er en mere effektiv pumpe, det sparer også omkring £ 1,000 i elektricitet," siger Dan. "Det er derfor et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at reducere vores vandforbrug med 10% og kulstofemissioner af 35%."

AxFlow tilbyder et omfattende udvalg af tekniske ressourcer til faciliteter, miljø og procesindustrier. Windsor Service Center opererer teams af mobile service ingeniører til vedligeholdelse på stedet i den sydlige del af England, støttet af værkstedspersonale og design engineering ressourcer. "Vores Windsor-drift er meget gearet til at yde støtte i bygningsservicen, og vi tilbyder en bred vifte af muligheder," siger Bob Jervis, Sales Manager. For eksempel kan reparation og service af luftbehandlingsudstyr indebære udskiftning af lejer, motorer, remskiver og bælter samt afbalancering af ventilatorhjulsenheden. Vi kan også foretage reparation eller udskiftning af køle- og varmespoler i AHU'erne.

Derudover er der omfattende salgs-, reparations-, service- og systemteknikoperationer til alle typer væskehåndteringsudstyr i Ealing, Huddersfield, Durham og Aberdeen.

For yderligere produktoplysninger, kontakt:

Tony Peters
AxFlow Ltd
Orion Park
Northfield Avenue
Ealing
London W13 9SJ

Tlf: 020 8579 2111
E-mail: [Email protected]
www.axflow.co.uk

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.