← Tilbage til Pumper kategori

Severn Trent Water forbedrer proces effektivitet ved spildevandsrensningsanlæg med NOV® Mono® Chroma fremdriftshule (PC) pumpe

NOV® Mono® til pumpe

NOV® MONO®'S CHROMA PUMP FORBEDRER EFFEKTIVITET FOR HELE TRENTVAND

Som led i et initiativ til forbedring af proceseffektiviteten ved sine rensningsanlæg i Newthorpe, Nottinghamshire, har Severn Trent Water installeret en Chroma-fremgangshulrum (PC) pumpe fra rammeleverandøren NOV® Mono® til at pumpe fordøjet slam til områdets centrifuger til fortykning.

Denne store vandleverandør havde problemer med pålideligheden af ​​sine tidligere pumpe gearkasser, som forårsagede betydelig nedetid på anlægget, og afbrydelse af pumpen var også problematisk på grund af den lille adgangsport, der gav begrænset adgang.

Kræver en sikker og omkostningseffektiv løsning hurtigt, Severn Trent Water vendte sig til Mono til svaret. Mono leverede sin Chroma PC-pumpe, som blev leveret på en hurtig ledetid, konkurrencedygtige priser og vigtigere, var direkte udskiftelig med den eksisterende pumpe, og det krævede ingen yderligere rørmodifikationer.

Regional Maintenance Advisor hos Newthorpe STW, Andy Berry, kommenterede: "Mono Chroma gav os en effektiv løsning. Ud over at få bedre kontrol over processen med en variabel hastighedsdrev, er de-ragging meget nemmere, og vi kan drage fordel af fremragende ledetider og priser på grund af, at Mono er en britisk baseret producent.

"Vi har et fantastisk samarbejde med Mono-holdet og en stærk rammeaftale. Vi kunne ikke være lykkeligere med den løsning, de har givet os. "

Monos Chroma-pumpe er en industriforløbende hulrumspumpe, som er designet til direkte udskiftning med pumper fra andre pc-pumpeleverandører. Mono Chroma er omkostningseffektiv, nem at installere og kan lette byrden af ​​at opretholde eksisterende aktiver fra andre udbydere.

Med ingen piper eller elektriske modifikationer kræves, har Chroma som standard adgangsporte som standard for at muliggøre let afmontering af pumpen uden at skulle fjernes fra rørsystemet. Det er også designet til at opfylde alle Water Plc og WIMES industristandarder, der giver ro i sind til slutbrugeren.

Den fås i støbejern og 316 rustfrit stål kappe dele, med befugtede dele fås i værktøjsstål eller 316 rustfrit stål. Pumpen leveres komplet med effektivitet med en gearmotor, der overholder ECA-ordningen (Enhanced Capital Allowance) og en fem års garanti som standard.

For mere information besøg: www.mono-pumps.com.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.