← Tilbage til Pumper kategori

PERISTALTIC PUMP QUENCHES BREWERY'S THIRST FOR TOP KVALITET

Da konventionelle stempelpumper truede kvaliteten på et af de mest produktive bryggerier i Europa, kom løsningen i form af en SPX25 direktekoblet peristaltisk slangepumpe leveret af Watson-Marlow Pumps Group.

Sådan var succesen med SPX25, at Anheuser-Busch InBev UKs Magor Brewery i Monmouthshire, South Wales nu har i alt seks sådanne modeller på stedet.

Kieselguhr, en sedimentær sten / mineral, bruges af bryggerier som en del af den kritiske ølfiltreringsproces. Her indsættes en pumpe til dosering kiselguhr i opslæmningsform i filteret, så det danner en "seng" på en plade og rammeprinter. Imidlertid kan uregelmæssigheden af ​​de stempelpumper, der anvendes, føre til betydelig mulighed for at indføre opløst oxygen (DO) i øl.

"Selv de mindste spor af DO i øl kan ændre sin smag, hvilket gør den smag forvirret", forklarer Paul Evans, teknologiske services første linjeleder på Anheuser-Busch InBevs Magor Brewery. "Dette kan være katastrofalt for både vores omdømme og salg."

Anheuser-Busch InBevs ry er bestemt værd at beskytte. En liste over sine britiske topsælgere læser som en "hvem er der?" Af nationens mest elskede mærker. Stella Artois og Boddingtons brygges begge hos Magor. Andre Anheuser-Busch InBev mærker tilgængelige i Storbritannien omfatter Beck s, Budweiser, Brahma og Bass.

"Det er afgørende for os at overvåge indtrængen af ​​DO i vores øl - vi stræber efter at opnå niveauer mindre end 10 ppb (dele pr. Milliard), hvilket er utroligt svært over hele brygningsprocessen, hvor potentialet for udsættelse for ilt er højt , Siger hr Evans. "Desværre begyndte de rustfrie stålventiler på udstødningssiden af ​​vores stempelpumper at holde sig på grund af den korrosive karakter af Kieselghur-slammet. Som følge heraf ville vi ende med at opretholde eller erstatte pumperne, hvilket uundgåeligt ville udsætte øl for atmosfæren. "

Med tre filternettet på stedet på Magor Brewery besluttede InBev at prøve en SPX25 peristaltisk pumpe fra Watson-Marlow Pumps Group.

"Det peristaltiske driftsprincip har fascineret os, fordi det syntes, at der ikke ville være nogen måde at introducere ilt i vores proces," siger Evans.
"Imidlertid er beviset i pudding, så vi introducerede en SPX25-model til en af ​​vores filternettet."

Peristaltiske pumper har ikke nogen ventiler, sæler eller kirtler, der beskrives som verdens hurtigst voksende pumpe type, og væsken kontakter kun slangen eller slangen, hvilket eliminerer risikoen for, at pumpen forurener væsken, eller at væsken forurener pumpen . På Magor Brewery blev omfattende forsøg afsluttet med flyvende farver, et resultat der førte til erhvervelsen af ​​pumpen sammen med to yderligere modeller til den anden filterledning.

"Desuden er pumperne forbundet via en omformer til vores PLC ved hjælp af en SCADA-grænseflade, så vi kan rampe op og ned, hvis det er nødvendigt," forklarer hr. Evans. "Vi finder også løbesignalet meget nyttigt, så hvis vi kommer overalt i nærheden af ​​de 2000-timer, der anbefales af Watson-Marlow, kan vi ændre slangen som led i en planlagt og forebyggende vedligeholdelsesplan."

SPX25, som har et robust knudepunkt med dobbeltlagsrotor i kernen, kombinerer fordelene ved akselakselkonstruktion med en tætkoblet pumpe. Pumpelejerne absorberer de kræfter, der forekommer i pumpen centralt, idet der ikke lægges nogen belastning på gearkasse-lejerne, hvilket betyder ingen kobling, ingen justering og ingen kraftig bundplade - hvilket medfører mindre installationstid, mindre vedligeholdelse og lavere omkostninger.

Dette har været succesen med filterforsyningsprojektet hos Anheuser-Busch InBevs Magor Brewery, som selskabet siden har erhvervet yderligere tre
SPX25 peristaltiske pumper til brug i en anden operation på en lignende applikation.

"Hvilken pris sætter du på kvalitet?" Konkluderer hr. Evans. "Du kan ikke tælle værdien af ​​brandets omdømme og kundetilfredshed. Watson-Marlow peristaltiske pumper har givet den ideelle løsning til at garantere den kvalitet, vores kunder og forbrugere forventer af Anheuser-Busch InBev. "

Anheuser-Busch InBev er en af ​​verdens fem største forbrugerprodukter virksomheder. Virksomheden spænder over 30-lande for at opnå en samlet årlig omsætning på over $ 36 mia. Over 120,000 direkte medarbejdere hjælper med at forsyne markedet med fire af verdens bedste 10-salgsbier.

For yderligere information kontakt venligst;

Heather Beale
WATSON-MARLOW PUMPS
T: 01326 370370

E-mail: [Email protected]

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via