← Tilbage til Bursting & Rupture Discs kategori

Burst detektion system modtager IECEx godkendelse

Flo-Tel ™ + opfylder nu internationale standarder til brug i eksplosiv atmosfære

Ledende rupture-diskproducent Elfab har fået tildelt IECEx-godkendelse til dets avancerede sprængningsdetektionssystem, Flo-Tel ™ +.

Flo-Tel ™ + er det eneste ikke-invasive, fejlsikre detektionssystem på markedet. Flo-Tel ™ + kan tilbyde en bred vifte af fordele for kunderne i sikkerhedskritiske miljøer, enten med hardwired eller brug sammen med Elfabs fejlfrit trådløse detektionssystem, Radio-Tel ™.

Modern industriel automatisering har øget behovet for elektrisk udstyr i farlige områder, hvor brandfarlige væsker, dampe, gasser eller brændbare støv kan udgøre brand eller eksplosionsfare. Anvendelsen af ​​udstyr, især elektrisk, i disse områder er stærkt reguleret. IECEx-godkendelse sikrer, at udstyr og systemer fremstilles og drives i overensstemmelse med de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

På et tidspunkt, hvor strenge sikkerhedsstandarder er yderst vigtige, tilbyder Flo-Tel ™ + hidtil usete fordele, fra at udløse alarmer til at lukke en proces. IECEx-godkendelse certificerer Flo-Tel ™ + -systemet til brug internationalt i de mest farlige processer og miljøer.

Elfab tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester til sikkerhedskritiske industrisektorer over hele kloden og udvikler løbende sit produktsortiment til at imødekomme kundernes krav og styrke dets pressefunktionsmærke.

For mere information om Elfabs produkter og tjenester, kontakt Elfabs salg på + 44 (0) 191 293 1234.

E-mail: [Email protected] Internet side: www.elfab.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.