← Tilbage til Bursting & Rupture Discs kategori

Burst afsløring systemet modtager IECEx godkendelse

Flo-Tel ™ + nu lever op til internationale standarder til brug i eksplosive atmosfærer

Ledende rupture-diskproducent Elfab har fået tildelt IECEx-godkendelse til dets avancerede sprængningsdetektionssystem, Flo-Tel ™ +.

Flo-Tel ™ + er den eneste ikke-invasiv, fejlsikkert afsløring system på markedet. Tilbyder en bred vifte af ydelser til kunder i sikkerhedskritiske omgivelser, Flo-Tel ™ + kan enten kabelforbundet eller bruges sammen med Elfab s fejlsikkert trådløst system til påvisning af, Radio-Tel ™.

Moderne industriel automatisering har øget behovet for elektrisk udstyr i farlige områder, hvor brændbare væsker, dampe, gasser eller brændbart støv kan udgøre en brand-eller eksplosionsfare. Brug af udstyr, specielt elektriske, på disse områder er stærkt reguleret. IECEx godkendelse sikrer, at udstyr og systemer er fremstillet og drives i overensstemmelse med de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

På et tidspunkt hvor strenge sikkerhedsstandarder er af allerstørste betydning, Flo-Tel ™ + giver hidtil usete fordele udløser alarmer til at lukke en proces. IECEx godkendelse certificerer Flo-Tel ™ + systemet til brug internationalt i den mest farlige af processer og miljøer.

Elfab tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester til sikkerhedskritiske brancher over hele kloden, og er konstant at udvikle sit produktsortiment for at imødekomme kundernes krav og styrke sit pres intelligens mærke.

For mere information om Elfabs produkter og tjenester, kontakt Elfabs salg på + 44 (0) 191 293 1234.

E-mail: [Email protected] Internet side: www.elfab.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.