← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Bürkert virtuelle udstillingsstand tilbyder web- og VR-oplevelse

Bürkert UK Virtual Exhibition Stand

Virtuel udstillingspioner Bürkert UK har lanceret et nyt interaktivt stand på flere platforme, der sørger for både web-besøgende og VR-brugere

Hvis du skriver 'virtuelle udstillingsstandard' til Google, er det første resultat efter annoncerne burkertve.co.uk Bürkert UKs virtuelle udstilling - og har været i de sidste fem år. Når du klikker på linket nu, vil besøgende opleve det nye større stand med frisk indhold og navigation. At se de nyeste produkter i photoreal HD 3D er beregnet til at bringe seere så tæt som muligt for at se den rigtige ting, samtidig med at 365-døgnets adgang til et år er tilgængeligt online.

Besøgende kan få nedslag på nye produkter fra hver af virksomhedens vigtigste teknologisektorer: vand, gas, hygiejne og mikro. Derudover er der dedikerede områder til spilskiftende nye innovationer som FLOWave flowmåleren, Type 8905 online vandanalysesystem og 8652 AirLINE intelligente ventilø. Indholdet indeholder billeder, applikationer, litteratur, video interviews med produkt eksperter og meget mere.

Markedschef Kirsty Anderson udtaler: "Bürkert virtuelle udstillingsstand modtager tusindvis af individuelle besøgende hvert år, langt mere end vi ser på vores live stands, men vi ser dette som en måde at stikke kløften mellem live shows og ikke erstatte dem. Den nye webstativ har allerede hilst velkommen 500 + besøgende i den tid, hvor vores sidste messe var live, så klart det giver en god service til folk, der søger information om, hvad vi tilbyder som firma.

Burkert Besøgende kan gå gennem 1

Besøgende kan gå gennem hver af virksomhedens vigtigste teknologisektorer, herunder vand og gas.

"Vi ser også besøgende fra hele verden og hvad de er interesseret i (standen har en stor statistikpakke). Ved hjælp af den intuitive udstiller-brugergrænseflade er det også meget nemt for os at ændre indhold på webstedet, de fleste opdateringer kan forhåndsvises og gøres levende i sekunder. Denne gang har vi også udnyttet den nyeste VR-teknologi ved hjælp af den fremragende Oculus Go. Vi ønskede et digitalt marketingværktøj, der virkelig gav brugerne en ny oplevelse, mens de kigger på vores produkter og teknologier. "

De første antagelser var, at salgsteamet og produktledere ville være tilbageholdende med at bruge den virtuelle virkelighed (VR) -oplevelse med virkelige kunder, men det er blevet fuldstændigt blæst. "Faktisk tilføjer Neil Saunders Bürkert UK GM," vi har haft til at bestille flere VR-headset, fordi de er så populære. "

Burkert Besøgende kan gå gennem 2

Besøgende kan gå gennem hver af virksomhedens vigtigste teknologisektorer, herunder vand og gas.

"Vi er klar over, at det bare er et andet markedsføringsværktøj, men lige nu er VR's immersive karakter en reel ny oplevelse for mange brugere, og vi føler, at den vil spille en stadigt voksende del af vores arbejdsliv. Plus, vores salgsteam kan ikke passe 1000s produkter i deres biler, så at kunne se en udforskning af hele produktprogrammet fra komforten af ​​en kontorstol har reelle praktiske fordele. "

For at besøge webversionen gå til www.burkertve.co.uk og for VR-oplevelsen, kontakt venligst Bürkert-salgsteamet på + 44 (0) 1285 64 87 20 eller email [Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fremstilling af procesudstyr. En af de få producenter til at levere løsninger til den komplette kontrolsløjfe.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link