← Tilbage til Aftaler kategori

Bürkert udpeger New Midlands Account Manager

thomas steele

Bürkert Fluid Control Systems har hilst velkommen en ny Account Manager for Midlands-regionen med udnævnelsen af ​​A til stillingen. Thomas arbejder direkte med Bürkert kunder, der bygger på hans medfødte erfaring og Bürkerts enorme evne til proces- og målingskontrol til at angive optimale løsninger til slutbrugernes applikationer.

Thomas bringer stor erfaring til Bürkert teamet. Med ekspertise i at specificere produkter til producenter af brændere, kedler, ovn og rumopvarmning - Thomas tilbyder en omfattende track record i gasindustrien. Erfaringer som salgschef for dampapplikationer og generelle procesventiler sikrer desuden, at hans baggrund er i overensstemmelse med Bürkerts forretning som helhed.

"Jeg håber, at min viden om ventiler i industrielle miljøer vil bidrage til at udvide porteføljen af ​​Bürkert-produkter i Midlands," Siger Thomas. "Forhåbentlig kan vi bryde ny grund til Bürkert ved at beslaglægge markedsmuligheder og udvide sig til nye sektorer samt bygge videre på den iboende succes, vi for øjeblikket nyder på de traditionelle markeder som en førende projektpartner."

Neil Saunders, UK General Manager hos Bürkert tilføjede: "Det er spændende at byde Thomas velkommen til vores account management team. Forudgående erfaring er utrolig vigtig i de krævende markeder, vi serverer, og Thomas tilbyder masser af det. Vores fokus er altid på at levere en meget optimeret løsning til vores kunder, og Thomas 'ekspertise vil helt sikkert hjælpe os med at bevæge os fremad i Midlands. "

Kirsty Anderson
Bürkert Fluid Control Systems
Fluid Control Centre, 1 Bridge End, Cirencester, Gloucestershire, GL7 1QY, Storbritannien
Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721
Web: www.burkert.co.uk
E-mail: [Email protected].com

Bürkert Fluid Control Systems

Fremstilling af procesudstyr. En af de få producenter til at levere løsninger til den komplette kontrolsløjfe.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link