ICP DAS Produktbrochure

ICP DAS ProduktbrochureICP DAS tilbyder en effektiv og omfattende automatiseringsløsning til anvendelse af industriel kontrol, data i realtid, advarselssystem for jordskælv og hydrologi, strømovervågning og videospilkonsoller. ICP DAS har med succes opnået verdensomspændende anerkendelse inden for industriel kontrol og automatisering.

I fabriksautomatiseringsdelen vedtager halvlederen, LCD-panelet og benzin-kemiske industrier vores produkter til overvågning af udstyr.

I den intelligente bygningsdel bruger den højeste skyskraber i verden-Taipei 101 vores produkter til at forbedre brandets sikkerhedssystem. I trafikstyringssegmentet tager Taiwan Fisheries Administration vores produkter som rejseoptagelsesenheder.

Flere applikationer som on-line forureningsovervågningssystemer til JianGsu-provinsen og Zhejiang-provinsen i Kina, batteriopladningssystemer til LG i Korea, overvågningen af ​​broer over Megami Bridge i Japan, overvågningen af ​​hele fabrikssystemet i en velkendt bil og jetfly virksomheder og lignende. ICP DAS er stolt af at levere alsidige applikationer over hele verden.

«
»