Permanente magnetiske koblinger

Permanente magnetiske koblingerEvnen til hermetisk adskille to områder, samtidig med at overføre mekanisk energi fra den ene til den anden gør disse koblinger ideelle til applikationer, hvor forebyggelse af krydskontaminering er afgørende.

For eksempel: hydrauliske sektorer, doseringssystemer, kompressorer, sterilisatorer, industrielle ovne, bioteknologi, undersøisk udstyr, medicinalindustrien, den kemiske industri, fødevareindustrien, generatorer, blandere.

ATEX-efterlevelse (på forespørgsel) er endnu en fordel ved at bruge disse fremragende strømtransmissionskoblinger i dit system.

GMDO er en permanentmagnetkobling designet til at transmittere drejningsmoment ved hjælp af magnetfeltet, der er etableret mellem den indre og ydre rotor uden mekanisk kontakt mellem aksler.

Anvendelse af magnetiske koblinger anbefales i applikationer, hvor det er nødvendigt at hermetisk adskille to zoner for at forhindre væske- eller gaslækage fra et område til et andet. Det klassiske eksempel er applikationer med flydende overførsel pumpe. I disse applikationer må væsken ikke komme i kontakt med det ydre miljø.

Disse magnetiske koblinger forhindrer også overførsel af vibrationer og aksiale og radiale belastninger gennem drivakslen.

«
»