← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

UK Hjemmelavet designede og fremstillede DP Flow Solutions

DP flow enheder

Endress + Hauser har designet og produceret DP flow-enheder i Storbritannien i over 20 år, og virksomhedens produktionsfacilitet i Manchester er navngivet i Shell Enterprise-rammeaftalen. Det britiske produktionscenter er nu valgt til at levere DP-flow-primære elementer til Endress + Hauser Group-virksomheder over hele verden.

Venturimålere, Pitot-rør, kegelmålere, åbningsplader, kilemåler - alle er lavet af Endress + Hauser i Manchester i overensstemmelse med ISO 5167. De leverer også sendere og tilbehør, der alle passer perfekt til deres anvendelse.

Etableret og erfaren

Ingeniørholdets rigdom af erfaring er anerkendt af Endress + Hauser Group, som har valgt Det Forenede Kongerige til at fremstille alle sine DP-flow-primære elementer. Tiår med ekspertise inden for DP-flow har også gjort Endress + Hauser tillid hos nogle højprofilerede kunder.

DP-flow primære elementer

'I Shell Enterprise-rammeaftalen hedder det, at Venturi-flowmeter med differentielt tryk skal hentes fra Endress + Hauser UK's kompetencecenter,' forklarer David Knight, produktmarkedsføringschef for temperatur og DP Flow. 'Vi har en dokumenteret track record med design og produktion af primære flowelementer af høj kvalitet.'

For mere information om Endress + Hausers DP-flowløsninger, ring til 0161 286 5050 eller besøg www.uk.endress.com/uk

Endress + Hauser Ltd

Endress + Hauser er en global leder inden for levering af måleinstrumentering, tjenester og løsninger til industriel procesteknik.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link