← Tilbage til Energy & Power Management kategori

Borri Ingenio Uninterruptible Power Supply Range nu tilgængelig til UK Market

Designet og produceret af den internationalt anerkendte UPS specialist Borri, transformatoren gratis, vil online dobbelt konvertering Ingenio serien være tilgængelig som en standard 30 - 50kVA UPS løsning, og som en 60 - 160kVA Plus.

Tegning på den samme filosofi, ekspertise og teknik stamtavle som Borri er kendt for, at Ingenio serien viser nye innovative design og fremstilling metoder til at levere den mest avancerede, effektive og laveste driftsomkostninger Borri produktprogram til dato.

Denne eksklusive nye produkt lancerer yderligere cement PCLs langvarige forhold til den italienske producent. Borri's CCO, Bessam Moutragi kommenterede:

"PCL er vores eksklusive britiske partner for kommerciel UPS, og som sådan har vi alle tillid til, at de med succes vil placere Ingenio i spidsen for branchen.

"PCL har allerede vist sig at være en særdeles værdifuld partner for Borri, har opnået en stor tilstedeværelse på markedet for Borri mærke. PCL vision for Borri mærke har henrettelse i at levere vores teknologier til England og dens uovertruffen service support uden tvivl gjort dem de foretrukne magt løsninger for mange virksomheder i landet. "

Efter PCL s rebrande i begyndelsen af ​​året, har det allerede sendt betydelige vækst og salgstal. Som en del af PCL langsigtede forretningsstrategi for at hjælpe det opnå endnu større markedsandel det aktivt udnævnelse britiske partnere, som vil drage fordel af garanteret lager og levering, produktsalg, teknisk uddannelse og konkurrencedygtig handel prissætning.

Kommenterer udgivelsen af ​​Borri Ingenio UPS-serien og PCLs forhold til Borri, sagde selskabets administrerende direktør Mark Trolley:

"Den eksklusive lancering af Ingenio-sortimentet af UPS fra Borri signalerer en meget spændende tid for begge virksomheder og fremhæver yderligere styrken af ​​vores forhold.

"PCL har været en elite UK partner for Borri i mange år og som sådan vi har en uovertruffen høj engineering engagement og modtage uvurderlig direkte produktion og teknisk back-up fra Borri. Dette, kombineret med vores altomfattende service- og vedligeholdelsesprogrammer og høje UPS og produkt reservedele lagerbeholdninger, gør PCL den valgte magt løsninger udbyder for så mange virksomheder.

"Med hensyn til den nye Ingenio range vi ser frem til at arbejde med vores nøje udvalgte partnere for at sikre, at de teknologier, der er meddelt til det britiske marked på en præcis og proaktiv måde. Da vi i øjeblikket søger at udvide vores partnernetværk vi er overbeviste om, at vi vil se en betydelig optagelse i Ingenio serien og andre Borri trefasede UPS-løsninger i de kommende måneder. "

Med intet andet ligesom det på markedet har Ingenio Plus en imponerende internt batteri kapacitet, som ingen anden producent kan tilbyde. Den effekt tæthed af UPS er meget imponerende og enhederne op til 80kW omfatter også plads til interne batterier til en 10 minutter autonomi ved fuld belastning. Hvor anvendelsen kræver en isolationstransformer, kan det også installeres som en mulighed i stedet for de interne batterier.

Den Borri Ingenio Plus indeholder alle de samme innovative multifunktionelle egenskaber standard Ingenio men leverer også effektfaktor og funktioner Borri patenterede, stærkt eftertragtede Green Conversion teknologi, som giver forbedret forventede batterilevetid og den samlede driftseffektivitet på op til 99%

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

1 Kommentar

 • Clara Cifuentes Retamal siger:

  Buenas tardes, trabajo en un empresa de mantenimiento de edificios. Estamos realizando una para menteimiento de un edificio que ten varias unidades, SAI, modelo B500, der 6 KVA hasta 30 KVA. Til fordel, er det nødvendigt at presupuesto para mantenimiento de estos equipos.
  Mange tak

  Google Oversæt
  God eftermiddag arbejder jeg i et bygningsvedligeholdelsesfirma. Vi tilbyder et vedligehold af en bygning, der har flere enheder, UPS, model B500, fra 6 KVA til 30 KVA. Jeg har brug for et budget til vedligeholdelse af dette udstyr.
  Tak

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link