← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Bestil en Rittal Climate Management Review

indkapsling klimakontrol produkter

Karl Lycett - Rittal Storbritanniens produktchef for klimakontrol

Vinteren kan have været fokus for det meget populære tv drama Game of Thrones, men i den virkelige verden er kviksølv stiger, og vi vil snart være fast i sommeren.

På trods af eventuelle regnskyler, der måske stadig er dvælende, lad dig ikke narre. Sommeren vil medføre højere temperaturer, hvilket kan være godt til weekenden BBQ, men det gør det ikke godt for dit elektriske udstyr.

På dette tidspunkt i året vil alarmerne på dine køleenheder sandsynligvis stadig være ikke-eksisterende, hvilket betyder at du bruger mindre tid på at opretholde overophedningspaneler. Men det er det ideelle tidspunkt at begynde at overveje din klimakontrol, for at forstå, hvilke ændringer eller forbedringer der skal foretages.

Om nogle få måneder vil tingene være meget forskellige. Ventilatorer og filtre vil ikke være effektive, hvis omgivelsestemperaturen på arbejdspladsen er højere end du behøver inden for dine kabinetter! Så nu er det tid til at vurdere eventuelle problemskabe og foretage de nødvendige ændringer for at sikre, at når sommeren kommer, er du fri til at bruge din tid på andre opgaver end klimastyring.

Hver grad over set-point forkorter udstyrets levetid

Det er vigtigt at huske, at hver grad over dit setpunkt vil blive fjernet fra livet på dit dyre udstyr, herunder PLC'er, frekvensomformere og transformatorer.

Samlet set kan dette nemt have en erstatningsværdi, der overskrider £ 100,000, selv i en forholdsvis lille opsætning. Hvis du udskifter kun to procent af udstyret hvert år på grund af udbrændt componentry, så kan omkostningerne hurtigt montere op, og det er en helt unødvendig udgift.

Men det er ikke kun omkostningerne ved reparation og udskiftning af den aktuelle komponent. Der er også add-on-operativomkostningerne som følge af at komponent bryder ned og stopper de processer, den kontrollerer. Denne tabte produktion vil fortsætte så længe det tager at reparere fejlen, og det er bundet til at få konsekvenser for din bredere forretning, hvilket påvirker produktiviteten og effektiviteten og derved reducerer overskuddet.

Bestil en Rittal Climate Management Review

Korrekt klimastyring overses ofte under installationen af ​​elektronisk udstyr, fordi fokus er alt på udstyret, ikke om at regulere det miljø, det opererer indenfor.

Det er her, hvor Rittal kan hjælpe dig, vi er verdens førende inden for vedligeholdelse af klimakontrolprodukter og er stolte af at være din betroede rådgiver.

Med vores RiAssure-service kan et af vores uddannede medarbejdere besøge dig og give en gratis køleoversigt. Denne gennemgang er en kort, visuel inspektion af dine eksisterende kabinetter og køleudstyr; Herfra kan vi fastslå det næste bedste skridt for dit udstyr og også give løbende, bedste praksisforslag, så dine operationer nyder godt af øget levetid, liv og fortjeneste.

Så inden sommeren kommer, høste fordelene ved at optimere din klimakontrol.

For mere information besøg www.rittal.co.uk eller for at arrangere en GRATIS køleanmeldelse, besøg www.rittal.co.uk, ring vores kundeserviceteam på 01709 704000 eller E-Mail [Email protected].

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link