← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

BOGEs samlede kompressorleje-service garanterer industrien luften til at arbejde

boge kompressor familie

BOGE, en førende producent af trykluftsystemer, hjælper virksomheder i hele industrien med at omkostningseffektivt imødekomme både kort- og langtidsefterspørgsel efter komprimeret luft gennem sin samlede kompressorudlejningstjeneste.

Den yderst overkommelige service tilbyder virksomheder et alternativ til at eje og vedligeholde deres egne kompressorer. BOGE og dets netværk af erfarne distributionspartnere specificerer trykluftsystemer baseret på hver enkelt virksomheds behov, hvilket sikrer, at kunderne konsekvent forsynes med den korrekte mængde trykluft, der kræves. Dygtige ingeniører fører tilsyn med en hurtig installations- og idriftsættelsesproces og leverer 24 / 7 landsdækkende service og vedligeholdelses support som en del af det månedlige gebyr.

boge kompressorer in situ

BOGE tilbyder et omfattende udvalg af industrielle luftkompressorer, inklusive oliesmurt og oliefri skruekompressorer fra 1 til 480 HP. Det leverer også et komplementært udvalg af trykluftsudstyr fra filtre og tørretumblere til kondensatstyringsudstyr. Dette gør det muligt for virksomheder hurtigt og nemt at købe alt, hvad de har brug for fra en enkelt leverandør.

"At leje et trykluftsystem viser sig stadig mere populært inden for sektorer som mad og drikke, emballering og generel teknik, efterhånden som flere virksomheder begynder at indse, hvor overkommelig det er," forklarer Mark Whitmore, General Manager hos BOGE Compressors. ”BOGEs lejetjeneste er designet til at gøre det lettere at leje en kompressor. Vi tager os af specifikationen, installationen, servicen og vedligeholdelsen såvel som al administratoren, så kunderne kan fokusere på deres daglige ansvar og have ro i sindet, at trykluft altid vil være tilgængelig, når de har brug for det. ”

Yderligere information om udlejning af kompressorer er tilgængelig på www.boge.co.uk.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link