← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Bilproducent vælger til konturfilter

bilproducentens konturfilter

Amazon Filters har modtaget en yderligere ordre fra en førende bilproducent til at levere et optimeret filtreringssystem for at sikre kvaliteten af ​​de elektroforetiske malingsfaser på deres produktionsmaling linje.

Med succes fra tidligere installationer ønskede den førende bilproducent at bruge den samme kombination af Amazon Filter 63 Series industrielt skrå filterhus udstyret med Contour med stor diameter smelteblæst patronfiltre for at beskytte deres malingbade.

David Keay, eksportsalgschef for Amazon Filters kommenterede: "De valgte vores Contour filtre over alternative posefiltre og standardpatroner på grund af deres brugervenlighed og den høje flowkapacitet. Mens Contour er et kernefilter, blev det til denne applikation leveret og udstyret med en kerne.konturfilter

Baggrunden bag dette var at reducere nedetid under filterændringen og hjælpe operatørerne med at fjerne filterpatronen efter brug. Kontourfiltret kan derefter fjernes meget lettere, da den unikke indsatte kerne forhindrer mediet i at holde fast i det permanente understøtningsrør inde i huset, typisk forårsaget af maling agglomeration ".

Konturpatroner fremstilles ved hjælp af en unik fremstillingsproces, der resulterer i høj effektiv filtrering og ensartet pålidelig ydeevne. Konstrueret til drift i højflydende applikationer, er de højkapacitets lavtryksmedier, der anvendes i Contour-filtre, et ideelt valg til brug i en bred vifte af fremstillingsprocesser inden for bilindustrien.

Der anvendes ikke harpikser, bindemidler eller andre materialer i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i en fiberfri, ukontamineret procesvæske. Som følge heraf kan konturpatronfiltre levere fremragende præstationer i form af livs-, bortskaffelsesomkostninger og overordnede omkostningseffektivitet sammenlignet med konventionelle patroner.

Amazon Filters har en lang historie som en vigtig leverandør til bilfabrik fabrikanter over hele verden, og dets produkter anvendes i mange produktionsområder. Kravene fra denne industri for kvalitetsprodukter, konkurrencedygtige priser og et serviceniveau af den højeste ordre er altid opfyldt og overskredet.

Med over 30 års erfaring med at levere filtre, der er specielt designet til Automotive Industry over hele verden, kan Amazon Filters tilbyde en løsning, der opfylder alle dine filtreringsbehov.

For yderligere information om Contour filtreringsløsninger for at beskytte dine fremstillingsprocesser besøge her eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link