← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Betydningen af ​​effektiv luftfiltrering inden for lægemiddelsektoren

farmaceutisk luftfiltrering

Den farmaceutiske industri skal overholde strenge regler om luftkvalitet af flere årsager. Det drejer sig ikke kun om forbrugersikkerhed; Det er også vigtigt for arbejdstagerens sundhed og sikkerhed. De skal håndtere ikke kun støv, men råvarer og potentielt farlige materialer på daglig basis.

Lad os se på vigtigheden af ​​effektiv luftfiltrering i medicinalvirksomheden, og hvorfor du bør overveje et højkvalitets luftfiltreringssystem som en investering i din virksomhed.

Fjernelse af forurening, der truer dine kunder

Alt, der kommer i kontakt med lægemidlerne, kan forurene det. At gøre sager værre er, at de, der tager lægemidlerne, typisk er syge. Ufiltrerede luft indeholder ting som skimmel, vira, bakterier og sporer, der ikke kan få dem på toppen af ​​støv, asbest og andre stoffer, du finder i den gennemsnitlige bygning.

Personale Sikkerhed

Avanceret luftfiltrering er afgørende for beskyttelsen af ​​dit personale. God luftfiltrering minimerer risikoen for at indgå en infektion eller indånding af kemikalier, der kan forårsage skade.

De nano-materialer, der i stigende grad anvendes i medicinalindustrien, udgør også en risiko for dine medarbejdere. De kan forårsage betændelse eller lungeskade ved indånding. Derfor bruger HEPA-filtre som dem, der tilbydes af udbydere som Discount Filter Store er afgørende for at fjerne nanopartikler og andre farlige materialer fra luften.

Disse partikler er endnu mere udbredt end de fleste af os indser, da det er en nøglebestanddel i tabletovertræk og ligefrem emballageoperationer. Personale bør også beskyttes mod rester af de lægemidler, du fremstiller. Spormængder af hormoner, steroider og cytotoksiner kan forårsage sygdom ved indånding i lang tid.

Overvej at installere yderligere luftfiltreringsenheder i omklædningsrum, bryggerier og offentlige rum. Dette fjerner så mange forureninger som muligt fra miljøet og viser medarbejdere, at du forsøger at opretholde et sikkert miljø.

Forbedrede margener i dine fremstillingsoperationer

Farmaceutisk fremstilling kræver meget stramme specifikationer for luftkvalitet, ventilation, temperatur og fugtighed. Hvis nogen af ​​disse parametre er ude af specifikationen, lider produktionen. Du må muligvis råde over defekte produkter, og det koster langt mere end mange snoet plastlegetøj.

Gode ​​luftfiltreringssystemer, som er nemme at vedligeholde, når alle mulige forureninger fjernes, maksimerer din produktionshastighed og produktkvalitet. De bedste luftanlæg vil opretholde de rette forhold for dine råvarer og færdige produkter, forlænge deres liv og forhindre ødelæggelse. Og det vil fjerne overskydende varme og eventuelle afstødende partikler, der genereres ved tabletdannende processer.

Hvis du har et veludformet og korrekt vedligeholdt luftfiltreringssystem, vil dine medarbejdere også være behagelige. Dette vil resultere i højere produktivitet, end du ville se, når folk er slået ned i dyre farvestoffer eller ivrig efter at forlade et tørt, tyndt, rent rum.

Du undgår problemer som en person, der har en allergisk reaktion, fordi de blev udsat for spor af det antibiotikum, du emballerede, ligesom du har forhindret de samme partikler i at forurene de steroider, du producerede.

Luftfiltrering er nøglen til at holde en farmaceutisk virksomhed i gang. En lille fejl kan risikere forurening af produkter, medarbejdere eller offentligheden, hvilket gør det til et af de mest presserende spørgsmål i medicinalindustrien i dag.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link