← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Bestemmelse af de termiske egenskaber ved mikroelektroniske enheder

FLIR A6703sc

FLIR Systems rapporterer, hvordan forskere fra Microscale Thermophysics Laboratory ved University of Texas (Arlington, USA) bruger FLIR termiske kameraer til at måle varmeafledning i tredimensionale integrerede kredsløb (IC'er).

Microscale Thermophysics Laboratory udfører forskning i mikrokalsk termisk transport, energikonvertering systemer, halvleder termisk styring, bioheat overførsel og relaterede emner. Varmeafledning i tredimensionale integrerede kredsløb (ICs) er en væsentlig teknologisk udfordring og har forhindret den brede vedtagelse af denne teknologi til trods for en enorm mængde forskning i det seneste årti eller to.

For at måle temperaturen på mikroelektroniske enheder har forskere ved Microscale Thermophysics Laboratory traditionelt brugt en lang række teknikker, herunder termoelementer. En hovedudfordring med denne teknik er, at termoelementer kun måler temperaturværdier på et enkelt punkt. For et mere komplet og visuelt billede af temperaturfeltet besluttede teamet at bruge termiske billedkameraer fra FLIR.

Designet til applikationer, herunder elektronikinspektion, har FLIR A6700-serien termisk billedkamera vist sig at være ideel til optagelse af højhastighedstermiske hændelser og hurtige mål. Korte eksponeringstider har givet brugerne mulighed for at fryse bevægelse og opnå præcise temperaturmålinger.

måle varmeafledning

Kameraets billedudgang kan vinduesvis for at øge billedhastigheden til 480-rammer per sekund, hvilket har gjort det muligt for forskerne at nøjagtigt karakterisere endnu højere hastigheds termiske hændelser, hvilket sikrer, at kritiske data ikke går glip af under testen.

Lederen af ​​forskergruppen på Microscale Thermophysics Laboratory, Dr. Ankur Jain sagde

"Termiske fænomener i enheder af interesse for os forekommer meget hurtigt, og vi har brug for fuld feltinformation i modsætning til enkeltpunktsmålinger". Han tilføjede "FLIR A6703sc har hjulpet os under vores eksperimenter, fordi kameraet præsenterer os med meget fine detaljer om den enhed, der måles. "

For yderligere information om FLIR A6700sc termisk billedkamera serien venligst besøge her eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.