← Tilbage til Mixing, Blending & Granulating kategori

Bentonit Blanding Reliant På Landia

landia pop30 mixer

Landia har fået tildelt en kontrakt for at levere et andet sæt nedsænkbare propellerblandere til et større projekt i Yorkshire, der producerer en højværdi, organisk gødning med flere næringsstoffer.

slibende alkalisk boreslamsuspension

Efter en indledende levering til førende tank- og silofabrikant, Reliant Installations, som i løbet af 12 måneder viste, at Landia-blanderne kunne klare den krævende Bentonite-applikation, ser denne nye ordre flere enheder til rådighed for en over jorden tank, hvor blandere fra en anden fabrikant var ude af stand til at holde den fine slibende alkaliske boreslam - massefylde 1.05 til 1.25 (fritflydende) i suspension - uden sammenbrud eller omkostningseffektiv udskiftning af bevægelige dele.

Hver Landia mixer er forsynet med ekstra slidstærk propeller, udviklet til slidstyrke, tætningsintegritet og robust ydeevne.

landia pop75 mixer

I første omgang blev der leveret seks Landia blandere, plus monteringsudstyr og kontrolpaneler via Reliant Installations, der betjener seks 600m3-tanke (12m diameter x 5.6m høj) - mens den nye ordre er til yderligere to blandere.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.