Henter Begivenheder

«Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er gået.

Praktiske aspekter af PROFINET, PROFIBUS og IO-Link

26 juni

Ikke-premium begivenhed

Gratis adgang til træningsmulighed - juni 26, Manchester.

Denne begivenhed er hostet af Endress + Hauser og behandler de vigtigste praktiske problemer som følge af anvendelsen af ​​digitale kommunikationsteknologier i automatiserede fremstillings- og procesindustrien applikationer med særlig opmærksomhed på Industry 4.0 og Industrial Internet of Things (IIoT).

Omfatter centrale anvendelsesområder som styresystemer og energistyring, papirmasse og papir, kemikalier, forsyningsvirksomheder, farmaceutisk, mekanisk håndtering og logistik, robotik, bilindustri, el og elektronik samling, emballering og trykning. Det fokuserer på de praktiske aspekter ved at bruge PROFINET , PROFIBUS og IO-Link, fra systemdesign og sikkerhedsovervejelser til fejlfinding og vedligeholdelse.

Seminaret vil blive støttet af en udstilling med demonstrationer af egentlige værktøjer til konfiguration og vedligeholdelse. Det vil være af stor værdi for Designere, Produktion / Systemingeniører, Instrumentteknikere / Ingeniører og C & I Engineers, der er involveret i design, drift og vedligeholdelse af moderne automatiserede fabrikker og procesfabrik.

Med næsten 80 millioner noder installeret over hele verden, er PROFINET, PROFIBUS og IO-Link virkelig markedsledere, der leverer state of the art digital kommunikation, der tager højde for alle behovene i fremstillings- og procesindustrien, hvilket betydeligt reducerer investeringsudgifterne til installation, idriftsættelse og vedligeholdelse. De tilbyder hidtil uset integration af automatisering, kontrol, overvågning og sikkerhedssystemer ved hjælp af standardiserede og bredt understøttede kommunikations- og netværksløsninger.

Dette seminar præsenteres meget af specialister fra PI UK medlemsvirksomheder. Deltagelse er gratis for forudregistrerede delegater fra brugergruppen, dvs. virksomheder, der ejer, driver, designer, bygger eller vedligeholder automatiserede procesanlæg og produktionsanlæg. Arrangementet vil give delegerede en fremragende netværksmulighed og evnen til at tale med eksperter.

Mere information og online registrering

I tilfælde af problemer kontakt Ann på tlf.: 00 44 207 193 8018 eller e-mail [Email protected]