← Tilbage til Pumper kategori

Bedste i uddannelse som University of Mali vælger Landia pumper

pump stærkt forurenede væsker

På trods af at den er klassificeret som en af ​​verdens mest udfordrende nationer, har det vestafrikanske land Mali valgt at installere fire topkvalitetspumper på en ny universitetscampus i landets hovedstad, Bamako.

Designet og produceret af Landia of Denmark, vil de fire pumper blive anbragt i en ny indløbspumpestation ved en spildevandsanlæg tæt på afslutning i Kabala by ved floden Niger. Det ekspanderende universitet omfatter allerede National School of Engineers og University of Law og Political Science.

Ideel til pumpning af stærkt kontaminerede væsker såvel som spildevand med et højt indhold af faste stoffer, Landia DG-I 80s

er udstyret med et eksternt knivsystem ved indløbet til pumpen, hvilket sikrer problemfri drift under forhold, hvor mange andre pumper har problemer med tilstopning.

De Mali-bundne Landia-pumper leveres via HYDRANET - Atlantique Industrie Groupe Ancenis nær Nantes, der ud over at være hovedforhandler af Landia-udstyr i Frankrig, også leverer tidligere fransktalende lande i Afrika syd for Sahara.

Landias eksportdirektør, Thorkild Maagaard kommenterede: "Selv i et så udfordrende økonomisk miljø som Mali, er vi meget opmuntrede til at se et så stærkt engagement i at investere i det bedste kvalitet udstyr, der vil give et uovertruffen levetid."

Mali, det ottende største land i Afrika, er også hjemsted for en af ​​verdens ældste læresteder i Timbuktu, som engang var en meget velstående nation i sig selv som en vigtig global handelsrute for handel syd for Sahara, herunder guld, salt og bøger.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via