← Tilbage til Process Control & Automation kategori

BASF vælger Emerson at forbedre fleksibilitet og produktion på tysk kemisk fabrik

basf modernisering automatiseringssoftware

Emerson-automatisering for at forbedre driftseffektiviteten og forbedre cybersikkerheden til verdens største kemiske producent

Som en del af sin femårige investering for at øge kapaciteten og operationel excellence inden for sin globale plasttilsætningsvirksomhed har BASF tildelt en millionmandsaftale til Emerson (NYSE: EMR) for at modernisere automatiseringssoftware og controllere på sin specialiserede kemiske produktionsanlæg i Lampertheim, Tyskland. Disse forbedringer vil hjælpe verdens største kemiske producent til at øge produktionsfleksibiliteten og forbedre driften.

Da den europæiske kemiske industri står over for øget markedskonkurrence fra uden for Europa, er der brug for fleksible og omkostningskonkurrerende udviklingsmetoder og produktionsteknologier for at sikre succes, siger forskningen fra DECHEMA Gesellschaft für Chemische Technik und Biotechnologie eV (Samfund for Kemiteknik og Bioteknologi). BASF gør en betydelig investering for at modernisere planteautomatisering som led i sin indsats for at opretholde markedsledelse og opnå Top Quartile-præstationer.

"For at maksimere driftseffektiviteten og produktionsfleksibiliteten vil vi fortsat implementere den nyeste automatiseringsteknologi og -systemer" sagde Jens Grimm, automatiseringschef hos BASF Lampertheim. "Emerson er en betroet forretningspartner med den dokumenterede ekspertise, der hjælper med at sikre en problemfri systemmigration, da vi samarbejder for at modernisere Lampertheim til succesfuld og langsigtet produktion."

BASF vil implementere Emersons nye hybridautomatiseringsløsning, der erstatter eksisterende programmerbare logiske controllere (PLC'er), der bruges til at styre 20-reaktorer, med Emersons førende DeltaV ™ PK Controller. Den nye hybridteknologi integreres i BASFs eksisterende DeltaV-automatiseringssystem, hvilket vil reducere omkostningerne, tiden og kompleksiteten ved modernisering af automationssystemet betydeligt. minimere opstartstid for nye produktionsbatcher; og gøre omstillingsproduktionen nemmere.

"At omfavne digitale transformationsteknologier og strategier er afgørende for at opnå de bedste præstationsniveauer"

sagde Jim Nyquist, koncernchef for Systems and Solutions for Emerson's Automation Solutions-forretning.

"Gennem implementeringen af ​​Emerson-automationsteknologier er BASF velplaceret til at drive virksomhedens præstationer og forblive markedsleder."

For BASF vil Emerson også erstatte et forældet system, der styrer tankbrug og destillationskolonner på anlægget, der producerer tilsætningsstoffer, som forbedrer karakteristika for plast og belægninger.

Udvidelsen af ​​Emerson's DeltaV distribuerede kontrolsystem, som allerede er brugt til at styre andre dele af anlægget, vil sikre fortsat effektiv produktion og gøre det muligt for BASF at standardisere sin kontrolarkitektur, hvilket bidrager til at reducere integrationskompleksiteten og omkostningerne til operatørens træning.

En vigtig del af projektet er at udvide sikkerhedsbeskyttelsen til automatisering. Denne avancerede teknologi, der er udviklet med Emerson til at tackle cybersikkerhedstrusler, er blevet anvendt på andre BASF-fabrikker. Ved at modernisere sine automationssystemer kan BASF udnytte nye muligheder indbygget i Emersons automatiseringssystemer, der hjælper med at styrke planteoperationer mod cybertrusler.

Emerson vil også levere ca. 8,000 timers tekniske tjenester på stedet, et separat virtualiseret system til at reducere hardwarekapital- og driftsomkostninger og livscyklusstøttetjenester.

[Email protected]
Emerson.com

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link