← Tilbage til Solids & Bulk Materials Handling kategori

Baghouse Performance Monitoring til reducerede driftsomkostninger

baghouse performance overvågning

For optimal ydelse kræver stoffilter baghuse korrekt og rettidig vedligeholdelse. ENVEAs britiske virksomhed (tidligere PCME) fremstiller en række partikelovervågningssystemer, fra simpel lækage til QAL1-certificerede måleinstrumenter, der giver procesoperatører en bedre forståelse af deres baghouseoperation.

Designet til at overvåge støvudslip fra bagagerum med enkelt eller flere filterrum, er sensorer installeret i det rene gasudgang fra hvert filterkammer, i stand til at detektere lækager, når de udvikler sig, selv ned ved meget lave emissionskoncentrationer.

At vide, hvor lækager udvikler sig, gør det muligt at stoppe processtop og vedligeholdelsestider, hvilket sparer tid og ressourcer ved at fremhæve hvilke poser der skal skiftes forud for potentielle emissionsbegrænsninger.

Derudover giver ENVEA nu sensorer til at advare om tømmerblokering, ofte en årsag til bagfilterets slid og som potentielt kan medføre eksplosioner i filteret. Til forbrændingsanvendelser, der kræver sorbentinjektion, såsom kalk eller aktivt kul, er PicoFlow-sensorer tilgængelige for at måle mængden af ​​injiceret sorbent.

Sikring af den korrekte mængde injiceres opretholder sure forhold i filteret på det ønskede niveau, hvilket forhindrer dyre beskadigelse af baghuset og hjælper også til at forhindre sorbent over brugen og deraf følgende spild.

Yderligere oplysninger om ENVEAs sortiment af partikelemission og faststofstrømningsinstrumenter findes på www.enveauk.global

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link