← Tilbage til Bearings kategori

Med understøttede stub aksler

lejestøtter

Specielt designet til sidebelastningsapplikationer har denne stubaksel design et enkelt- og dobbeltrulle radial kugleleje designet til let og tungt arbejde. Lejerne er selvstændige i vores specialdesignede hus, der holder samlingen fri for kontaminering.

Disse understøttede stub aksler kommer forudmonteret til dit specifikke svinghjuls boligplade eller specialhus. Pakken indeholder en monteret lejestøtte og et svinghjulskobling, der vil blive dimensioneret til din applikation for at køre understøtningsunderstøtningsenheden.

Specielt designet til sidelast applikationer.

Output: Afhænger af din ansøgning om akselstørrelse og længde.

bedømmelser:
Indgangsmoment (maks.): 881 Nm (650 lb-ft).
Indgang / udgangshastighed: 3000 omdr./min.
Strøm (maks.): 261 kW (350 HP).
Lejer: 3 år løbende løbende.

Disse bærestøttede stub aksler tillader sidelast på bagsiden af ​​en motor samtidig med, at enhver lasttransmission tilbage til krumtapakslen. Mange industrielle motorer tillader ikke sidelast på deres motorvognaksler (remskiver), men dette er en passende løsning på et fælles problem.

For yderligere information, herunder tekniske specifikationer katalog se venligst "Med understøttede stub aksler "

JBJ Techniques Ltd

JBJ Teknikker integrerer omfattende produkt viden og specifikation evne med fremragende maskine butik tjenester og omfattende produkt lagre til at yde den nødvendige service til at holde dine maskiner systemer udfører optimalt.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link