← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Axion Polymers er en finalist for National Recycling Awards

Axion-Polymerer Salgsteam 2019

Axion Polymers er en finalist i 2019 National Recycling Awards for kategorien 'Team of the Year - Commercial' for deres indsats for at drive innovation i genbrugspolymerapplikationer.

Den Manchester-baserede plast recycler's erfarne team blev udvalgt til sin enestående tilgang ved at trække sammen for at udvikle skræddersyede genbrugspolymerer, der passer til kundernes specifikationer til brug i en bred vifte af nye produktapplikationer.

Plast genbruges fra udrangerede køretøjer (auto shredderaffald) og raffineres til højkvalitets ingeniørpolymerer, der er i stand til at matche kvaliteterne af virginmateriale på virksomhedens to forarbejdningssteder. Denne komplekse proces kræver dedikeret viden, samarbejde og tæt samarbejde med kunder i alle faser af udviklingsprocessen.

Holdet leverer høj ydeevne til forskellige kunder gennem en grundig forståelse af deres krav fra første kontakt; laboratorieholdet arbejder på polymerens fysiske egenskaber og følger gennem til personlige besøg hos kundernes lokaler og arbejder med deres produktionshold.

Fra det stadium hjælper holdet klienten til at oprette deres maskiner til den bedste finish og resultater og eksisterende procedurer kontrolleres for at sikre, at de er på plads til at håndtere eventuelle kundeproblemer.

Laura Smith, Commercial Operations Manager siger: "Vi er parate til at investere meget tid og kræfter i projektets udviklingsfase, fordi det vi søger er langsigtede relationer med vores kunder baseret på tillid. Og i sidste ende er det til alles fordel. "

Judith Clayman, Axions General Manager kommenterer: "All credit skyldes det fremragende team hos Axion Polymers, der bygger langsigtede relationer med kunderne for at levere vellykkede, bæredygtige og afgørende lokalt fremskaffede råvareforsyningskæder med allround fordele. Det er en miljøvenlig og økonomisk levedygtig 'dygtig cirkel', hvoraf hele holdet er retfærdigt stolt. "

Hun tilføjer: "Hvad der en gang blev betragtet som et affaldsmateriale, bliver omdannet til en værdifuld råmateriale ressource: Plast fra skrotbiler går tilbage til nye køretøjskomponenter, samt en lang række forskellige anvendelser, fra møbler til tagfliser. Jeg er meget stolt af vores team, der driver den cirkulære økonomi ved at arbejde sammen for at imødekomme kundernes mangfoldige behov i alle henseender. "

Præmieceremonien afholdes i Hilton, Park Lane, London i juni 27th 2019.

Axion Polymers er en del af Axion-koncernen, der udvikler og driver innovativ ressource nyttiggørelse og forarbejdning løsninger for genanvendelse affaldsmaterialer. Koncernen arbejder med en bred vifte af kunder inden for genanvendelse og procesindustrien om den praktiske udvikling af nye behandlings-og indsamlingsmetoder.

For mere information kontakt Axion Polymers på 161 737 6124 eller besøg hjemmesiden - www.axiongroup.co.uk @axionpolymers.

Axion Consulting

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link