← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

AxFlow Norway udvider tilbud i ventiler og rørledninger ved at erhverve Innva AS

AxFlow Norway

AxFlow AS i Norge har erhvervet Innva AS, effektiv 29 april. Innva er en teknisk distributør af præventive ventiler og rørledninger til vand- og spildevandssegmentet i Norge.

Med hovedkontor i Baerum, en forstad til Oslo, er Innva højt anset for i vand- og spildevandssegmentet i Norge. Det er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, hvor Hawle er en af ​​sine mest fremtrædende leverandører. Siden grundlæggelsen i oktober 2014 har Innva haft en stærk tocifret vækst, hovedsagelig på grund af dets høje serviceniveau og omfattende teknisk ekspertise. Selvom det bliver en del af AxFlow Norway Group, vil Innva fortsætte sin virksomhed fra sine nuværende lokaler i Baerum under sit veletablerede mærke.

"Købet af Innva er i tråd med AxFlow-koncernens strategi om at udvide vores tilbud i ventiler og relateret teknisk ekspertise" siger Ole Weiner, CEO, AxFlow Holding.

AxFlow AS sælger pumper, komplet pumpe stationer, instrumenter og ventiler til vand og spildevandsbehandling i Norge i årtier, der repræsenterer store mærker som Hidrostal, Wika, Sensus, Siemens, Emerson og Honeywell.

"Innvas brede produktsortiment og erfarne salgsorganisation gør perfekt passform med AxFlow i Norge" siger Gunnar Ødegård, adm. direktør, AxFlow AS. "Vi er begejstrede for at samarbejde med hele Innva-teamet og sammen udvikle et langt større og mere værdifuldt tilbud til kunder i det stadigt vigtige vand- og spildevandssegment."

Hans Erik Maastad, adm. Direktør for Innva, siger, at at være en del af AxFlow-koncernen, vil give Innva større stabilitet og styrke samt betydelige muligheder for fremtidig vækst. "At tilføje AxFlows servicekapacitet og en stærk position på markedet vil styrke vores kundeudbud yderligere" tilføjer han.

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Weiner, administrerende direktør for AxFlow Holding, + 46 (0) 8 545 476 72, [Email protected]
Gunnar Ødegård, adm. Direktør, AxFlow AS, + 47 22 73 67 01, [Email protected]
Lars Carlson, økonomidirektør for AxFlow Holding, + 46 (0) 702 74 05 35, [Email protected]
Hans Erik Maastad, adm. Direktør Innva AS, + 47 913 22 608, [Email protected]

www.axflow.com

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link